Landal PUUR Exloo met kinderen
Landal PUUR Exloo met kinderen

Familieresort PUUR Exloo

Landal PUUR Exloo met kinderen
Luxe vakantiehuizen

Bij UNESCO Geopark de Hondsrug

COMFY: Sonos  & Nespresso 

Vanaf € 539,- voor 3 nachten (6-persoons vakantiehuis) | Meer Landal vakantieparken

Luxe vakantiehuis met kinderen in prachtig Drenthe

Landal PUUR Exloo ligt in het unieke Hondsruggebied in de fijne provincie Drenthe. Je hebt vanuit het park toegang tot vele mooie wandel- en fietsroutes. Met de fiets samen langs de hunebedden, grafheuvels en stuifzandcomplexen.

Luxe vakantiebestemming in de provincie Drenthe

Dat Landal echt meer te bieden heeft dan familieparken die allemaal eenheidsworst zijn, is meteen duidelijk als je kijkt naar het luxe Landal PUUR Exloo dat op ongeveer 15 kilometer van de plaats Emmen ligt. Van dit type vakantiehuis met standaard een sauna erbij worden wij erg vrolijk. En tel daarbij dan ook nog een Quooker, gratis WIFI (niet standaard bij alle Landal GreenParks), vloerverwarming, een smart-tv en Sonos Speakersysteem bij op en je snapt wat we bedoelen met comfortabel. En dacht je dat dit alles was? Nee hoor! Een lekkere bak koffie met de Nespresso koffiemachine is gegarandeerd in combinatie met een complete keuken.

Naar huis met een lekker kleurtje

De fijne faciliteiten van Landal PUUR Exloo gaan door in de badkamer. Een rainshower, sunshower en ligbad kun je afvinken. Dan nog een wasmachine en droger die ideaal zijn als je uit de sauna komt rollen met een natte handdoek en het liefst later op de dag nog een keertje wilt relaxen. Een handdoekenpakket per persoon is standaard inbegrepen, net als het overdekte zwembad van het naastgelegen 4-sterren Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen met een optionele Finse sauna. Dat is even andere kost dan je van Landal gewend bent, toch?

Voor liefhebbers van luxe, rust en natuur

Verder volop keuze uit eten, drinken, spelen en de omgeving verkennen. Dit leuke en vooral luxe Landal park is echt een aanwinst voor liefhebbers van luxe, rust en natuur. Is het geschikt voor gezinnen die volop entertainment zoeken voor de kinderen? Not really. Er is genoeg te doen in de vorm van een speeltuin, minigolfbaan of een potje bowlen, maar Landal PUUR Exloo richt zich toch wel echt op gezinnen die net als wij van comfort houden en juist niet de drukte met maximaal entertainment opzoeken met het gezin.

Luxe vrijstaande vakantievilla’s

Landal PUUR Exloo heeft 80 extra luxe vrijstaande vakantievilla’s. Alle 6-, 8- en 10-persoons villa’s zijn duurzaam gebouwd en zal uiteindelijk worden uitgebreid naar 180 vakantiewoningen. In de zomer zijn er buitenactiviteiten en sport- en spelvoorzieningen. Verder start het avontuurlijke wandelpad ‘Het Sabeltandtijgerspoor’ op het resort en er is een avontuurlijke beleefroute waarbij kinderen kunnen klimmen, springen en balanceren.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Meer leuke vakantieparken met kinderen

Rabbit Hill op de Veluwe met kinderen
Landal Rabbit Hill
Leuke Landal met kinderen bij Apeldoorn
Landal Heideheuvel
Leuk Landal in Brabant met kinderen
Landal de Vers