Landal Rabbit Hill met een peuter
Kindvriendelijke Landal op de Veluwe Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill

Rabbit Hill leuke Landal met kinderen
Kindvriendelijke Landal op de Veluwe Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill

Rabbit Hill leuke Landal met kinderen

Veel te doen voor kleine kinderen

Sfeervol restaurant

Met glamping opties

Vanaf € 209 voor 4 nachten (6-persoons) | Meer Landal parken in Nederland

Genieten van fijne faciliteiten in het bos

We zijn inmiddels twee keer bij Landal Rabbit Hill (voorjaar en najaar) geweest en dat aantal zegt waarschijnlijk genoeg. Wat een fijne plek is dit met alle Landal faciliteiten waar je blij van wordt als gezin. Door net dat beetje extra comfort is een verblijf lekker ontspannen en dat maakt  dit vakantiepark tot een kindvriendelijk park op de Veluwe waar je met je gezin graag naartoe gaat. Ik vertel je waarom!

Heerlijk spelen en zwemmen

Hoewel het zwembad bij Landal Rabbit Hill maar één glijbaan heeft en een ruim bubbelbad is dit ruim opgezette zwembad heerlijk voor een aantal uren zwemplezier. Wat wij leuk vinden is dat je zelf in de Brasserie kunt gaan zitten en kunt kijken naar je kinderen in het zwembad. Zo hoef je met oudere kinderen dus niet altijd zelf mee te gaan zwemmen. Waarom dit nog meer een heerlijk Landal park op de Veluwe is? De hele sfeer, de omvang van het park en de ligging zijn top en dat geldt ook voor de Bollo club en de andere faciliteiten hier. Fietsen huren, een fijne supermarkt, midden in de natuur en keuze uit verschillende arrangementen voor meer comfort. Die arrangementen boeken veel mensen niet altijd, maar ik ga je vertellen waarom je ze juist beter wel kunt boeken als je echt even een weekend niets wilt.

Uit & Thuis arrangement op de Veluwe

We boeken eigenlijk standaard het ontbijt er altijd bij als we naar Landal gaan. Gewoon lekker om 8 uur in de ochtend een tas of ontbijtbox bij je voordeur met verse broodjes, jus d'orange, boter, beleg (zoet en hartig), een eitje voor iedereen, yoghurt, een krantje en vaak nog wel wat extra's die per dag en per park kunnen verschillen. Wij eten het ontbijt én de lunch van zo'n ontbijtpakket dus als je dat in je achterhoofd houdt dan is de prijs die je betaalt nog veel aantrekkelijker. De prijs-kwaliteit verhouding is gewoon echt dik in orde!

Bij Landal Rabbit Hill hebben we ook een Uit & Thuis arrangement voor een weekend en daarvan worden wij heel blij kan ik je vertellen. We eten de ene avond in het restaurant en de volgende avond halen we enorme box op inclusief gourmet en eten we lekker in ons huisje. Wij kiezen voor de gourmet op dag twee, omdat de kinderen dan al flink moegespeeld zijn en wij het daarom wel lekker vinden om niet in een druk restaurant te zitten. Bij dit Uit & Thuis arrangement moet ik erbij vertellen dat wij op zondagavond nog een zak soep halen en dan dus meer dan voldoende over hebben van de gourmet om nog een avond hiervan te kunnen eten. En wij zijn absoluut geen kleine eters dat moet ik er dan even bij vertellen. Kortom: je gaat geen honger hebben!

Volop activiteiten bij Landal Rabbit Hill

Niet op alle Landal parken wordt per definitie veel georganiseerd voor kinderen. Bij Landal Rabbit Hill is echt enorm veel te doen, eigenlijk te veel voor één lang weekend als je de omgeving nog wilt zien. De binnenspeeltuin, de Bollo club en de buitenspeeltuin zijn fantastisch. Leuk om te vernoemen is dat er bij alle Landal parken wordt geknutseld met gerecyclede materialen en dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Dat zie je steeds meer terug, bijvoorbeeld al in hele kleine dingen als een bordje bij een enorme mierenhoop met het verzoek om deze harde werkers met rust te laten.

Wij testen verder de bowlingbaan, de adventuregolf als extra activiteiten en daar worden onze kinderen serieus blij van. Het is trouwens handig dat je kinderen vanuit de Brasserie van Landal zo naar de indoorspeeltuin lopen. Zijn ze dus al zelfstandiger dan kun je als ouders rustig zitten terwijl de kinderen zich vermaken nadat ze het Bollo buffet hebben gezien.

Digitale sleutel, lekker gemakkelijk

Bij Landal Rabbit Hill maken wij voor het eerst kennis met de digitale sleutel, wat een handigheid is dat! Enerzijds heb je dan geen persoonlijk contact met inchecken bij de receptie, anderzijds vinden wij het comfort van lekker snel inchecken wel ideaal. Je komt wanneer het je past en vertrekt op diezelfde manier. Heb je iets nodig dan kun je alles vragen, het personeel bij Landal Rabbit Hill is aan alle kanten behulpzaam en gezellig! Ik noemde al eerder dat Landal bezig is met duurzaamheid. Leuk om te vernoemen vind ik dat Landal breed dit jaar 15.000 zaailingen zijn verzameld. Een zaailing is een uit zaad opgekweekte plant die verloren zou gaan als je klakkeloos zou gaan snoeien en ruimen. Door deze grootscheepse actie groeien er dus in Nederland weer 15.000 bloemen, bomen en planten op andere plekken die anders verloren zouden zijn gegaan.

   

Rabbit Hill Landal op de Veluwe
Rabbit Hill op de Veluwe met kinderen
Leuke Landal met kinderen Rabbit Hill

Meer leuke Landal vakantieparken

Leuke Landal met kinderen bij Apeldoorn
Landal Heideheuvel
Landal PUUR Exloo met kinderen
Landal PUUR Exloo
Leuk Landal in Brabant met kinderen
Landal de Vers