Leuke Landal met kinderen Veluwe
Landal Miggenberg op de Veluwe met kinderen

Landal Miggelenberg

Marshmallows bij Landal Miggelenberg
FANTASTISCHE SPEELTUIN

MIDDEN IN DE NATUUR

VOLOP ACTIVITEITEN

Vanaf € 479,- voor 3 nachten (4-persoons tree house) | Meer Landal parken in Nederland

Overnachten in een tree house

Landal Miggelenberg heeft een unieke boomhut om in te slapen. Direct gelegen aan een fantastische speeltuin en daarmee echt ultiem met kinderen. Hoe gaaf is het om 's ochtends met een glijbaan naar beneden te gaan in plaats van de trap te nemen?

Comfortabele kinderbungalow

Het populaire tree house is helaas volgeboekt in het weekend waarin wij naar Landal Miggelenberg willen gaan en dat geldt helaas ook voor de bungalow met bubbelbad. Daarom wordt het een kinderbungalow voor 6 personen en ik moet zeggen dat deze gewoon heel erg leuk is met onze peuter vooral. We komen vooral voor de omgeving en om te spelen dus heel veel tijd zullen we niet doorbrengen in ons huisje. Als je trouwens met meerdere gezinnen of je familie gaat dan kan ik de nieuwe 12-persoons bungalow echt van harte aanbevelen met de sauna inclusief en gewoon wel echt dat beetje extra zoals een Krups koffieapparaat, ruime keuken en mooi ingerichte (slaap)kamers. Wij verbleven in dit type bungalow op Landal Heideheuvel en dat was meer dan chill!

Een speeltuin waar je 'U' tegen zegt

Hét handelsmerk van Landal Miggelenberg is waarschijnlijk toch wel de enorme speeltuin met aangrenzende boerderij en enorme tent waar heel wat activiteiten worden georganiseerd. Met mooi weer is deze speeltuin een groot walhalla en een mooie afwisseling tijdens het lopen van onze Landal Adventure Game - die overigens nog niet altijd vlekkeloos werkt. De speeltuin heeft stukken met water die voor kleine peuters minder geschikt zijn, maar rondom het slootje zijn ook glijbanen waar de allerkleinsten hun hartje kunnen ophalen. Bij Landal Miggelberg zie je maar weer eens waarom Landal GreenParks zo ontzettend geschikt is voor gezinnen. Het is voor ons vaste prik om aan te sluiten bij het marshmallow roosteren en we dansen bij het uitzwaaien van Bollo aan het eind van de dag naar hartelust mee met de andere ouders. Gewoon, omdat het kan. En omdat het in coronatijd ook gewoon zo enorm fijn was om mensen te zien, samen te verbroederen en te genieten van deze uitspatting!

Lekker sfeertje in de Brasserie

Zoals het hele Brasserie concept van Landal GreenParks heeft ook de Brasserie van Landal Miggelenberg een make over gehad. Als je kinderen in de speeltuin - genaamd het Avonturenhof - spelen kun je lekker een terrasje pakken in de sfeervolle Brasserie waar je door de kas er omheen eigenlijk zomer en winter een buitengevoel krijgt. Je kunt hier lekkere streekgerechten bestellen trouwens!

Uitstapjes in de omgeving

Landal Miggelenberg heeft fijne vrijstaande bungalows die zoals je gewend bent van Landal lekker ruim zijn opgezet. Maar er is nog veel meer te doen in de omgeving, want dit park ligt natuurlijk op de Veluwe. Je kunt hier naar hartelust wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Een bezoekje aan Radio Kootwijk of de zandverstuiving zijn zeker leuk om te doen.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Meer leuke vakantieparken met kinderen

Leuke Landal met kinderen bij Apeldoorn
Landal Heideheuvel
Landal PUUR Exloo met kinderen
Landal PUUR Exloo
Leuk Landal in Brabant met kinderen
Landal de Vers