Kindvriendelijk appartement in Porto

Porto

Een stedentrip naar Porto met kinderen is geweldig. Porto is de tweede stad van Portugal na de hoofdstad Lissabon en een fantastische en veelzijdige stad om te bezoeken met het gezin. Wij hebben heerlijke plekken gespot om te overnachten als je naar Porto gaat. Porto heeft vooral heel veel appartementen en aparthotels. Perfect voor gezinnen! Zoek je echt een hotel voor een stedentrip Porto? Dan kom je bij een keten als Mercure, Novotel of Ibis terecht, zij bieden een prima prijs/kwaliteit verhouding weten wij uit eigen ervaring. Porto is in alle jaargetijden leuk, maar wat ons betreft toch vooral in het voorjaar of het najaar. We zijn er inmiddels zes keer geweest met een baby, peuter en kleuter en zelfs zonder kinderen toen we nog studeerden. We kunnen dus wel zeggen dat we de stad aardig kennen. En er stiekem verliefd op zijn! 

Als je met kinderen reist, is het vinden van de juiste accommodatie cruciaal voor een geslaagde vakantie. In Porto heb je de keuze uit diverse opties, van gezellige appartementen tot charmante bed & breakfasts en comfortabele hotels.

> Kindvriendelijke appartementen in Porto

> Kindvriendelijke hotels in Porto

Bij samenwerkingen kunnen we gebruik maken van affiliate links. Dit betekent dat als je iets boekt of aanschaft via deze links bij de genoemde (reis)organisaties, wij  een kleine commissie ontvangen. Kleine Wereldreiziger kan bestaan door deze commissies. We kiezen echter heel specifiek onze samenwerkingspartners en bevelen alleen partijen aan waar wij zelf ook producten kopen en waarover we tevreden zijn tijdens onze vakanties, rondreizen of roadtrips met ons gezin.