Kindvriendelijk vakantiehuis in de Dordogne

Accommodaties Dordogne

Er zijn eindeloos veel redenen om naar dit fijne plekje in het zuidwesten van Franrijk te gaan. Of je nou een een safaritent of vakantiehuisje huurt op dit heerlijke vakantiepark in de Dordogne, je kunt genieten van table d'hotes en een fantastische ontbijtservice die je de avond ervoor kunt bestellen, inclusief broodjes en verse jus d'orange. Deze plek wordt gerund door Nederlanders met passie voor hun vak en dat merk je aan alles op dit kleinschalige vakantiepark voor gezinnen. Je gaat zeker weten genieten van een vakantie bij Domaine le Bost, want je wordt hier aan alle kanten gepamperd. En ga je buiten het hoogseizoen op vakantie met een baby of peuter? Ook dan is Domaine le Bost een perfecte keuze en je kind vindt hier ook dan zeker weten wel leeftijdgenootjes om mee te spelen en kunt gewoon gebruik maken van faciliteiten zoals een vers ontbijt en table d'hôtes.

> Lees meer

Domaine Le Bost Dordogne ontbijt

Deze camping heeft 87 plaatsen en is daardoor gemoedelijk. Je hebt op de meeste plekjes uitzicht op één van de drie meren de  Pyreneeën liggen om de hoek! Aanraders zijn de steden Auch en Toulouse of een van de leuke kleine dorpjes in de regio.

> Boeken bij AllCamps

Camping in de Dordogne met gezin

De omgebouwde schuur ligt op een toplocatie en heeft een heerlijk zwembad. Vanuit de slaapkamers loop je zo naar het zwembad toe en heb je een prachtig uitzicht over de vallei. Vlak bij kun je kanoën op de rivier, lekker avontuurlijk!

> Boeken bij Novasol

Vakantiehuis in Frankrijk met gezin