Origineel overnachten met kinderen

Welk Roompot park is leuk met kleine kinderen?

De leukste Roompot parken in Nederland voor gezinnen? Dat is best een lastige vraag, want Roompot heeft zoveel vakantieparken en het is echt heel erg afhankelijk van je wensen en de leeftijd van je kinderen. Daarom een selectie van parken die ik tip, kijkend vanuit verschillende invalshoeken.

Roompot Kijkduin Strandhuisjes

Wat zijn kinderbungalows bij Roompot?

Veel Roompot parken hebben kinderbungalows. De kinderbungalows zijn in ieder park verschillend. Zo zijn de kinderbungalows bij Hof Domburg ingericht in Koos Konijn-stijl compleet met Koos eettafel, kindertafeltje met stoeltjes, Koos zitzak, poef en deurmat. Andere bungalows hebben niet overal het Koos Konijn thema, maar zijn wel superhandig voor gezinnen vanwege het ledikantje, babybad, kinderstoel en de box. Dat scheelt aardig wat sjouwen en het comfortlevel gaat ineens omhoog met kleine kinderen op deze manier. Hieronder staat een compleet overzicht van alle Roompotparken met kinderaccommodaties.

Kinderbungalows Roompot

Roompot vakantieparken met kinderbungalow

De onderstaande Roompot parken hebben een of meerdere kinderbungalows voor gezinnen beschikbaar:

Leuke huisjes aan zee met kinderen

Katjeskelder kinderbungalow

Roompot vakantieparken met (tropisch) zwemparadijs

Een aantal Roompot parken liggen aan zee/het strand. Verder zijn er een aantal parken met een subtropisch zwemparadijs en dan natuurlijk parken met peuter- en kleuterbad. Veel Roompot parken hebben in ieder geval een zwembad. Deze Roompot parken hebben een zwemparadijs:

De tropische zwemparadijzen bij Hof van Domburg en Vakantiepark Weerterbergen zijn heerlijk voor waterratten en dat geldt ook voor Roompot Beach Resort en Kustpark Texel.

Roompot met zwemparadijs

Roompot parken met een buitenbad

Wil je liever buiten zwemmen? Er zijn vele Roompot parken met een buitenbad. Klik hier voor een compleet overzicht met 44 buitenbaden. De volgende kindvriendelijke parken van Roompot hebben een buitenbad én een natuurbad beschikbaar:

Kindvriendelijke Roompot parken

Klimmen Roompot Vakantiepark

Kindvriendelijk Roompot park

Safaritenten, boomhutten en hondenbungalows

Roompot heeft verschillende supertoffe accommodaties die afwijken van de standaard huisjes. Bijzondere plekjes die je zeker wilt bezoeken met je gezin, gewoon omdat ze anders zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwerfhut op hoogte of een trekkershut? Maar ook een safaritent, moderne strandhuisjes en luxe penthouses behoren tot de mogelijkheden bij Roompot. Heb je een huisdier? Kijk dan hier voor de mogelijkheden bij Roompot. Wij hebben een aantal accommodaties en onze favorieten uitgelicht, bekijk alle speciale accommodaties op de website van Roompot.

Penthouse Noordzee Résidence Cadzand Bad

Leuke safaritenten en strandhuisjes Roompot

Safaritent Vakantiepark Beekse-Bergen

Kindvriendelijke parken Roompot

Onze favoriet: Roompot Schaijk

Een best wel nieuw park van Roompot in ons geliefde Noord-Brabant: Roompot Schaijk. Dat is natuurlijk met stip onze favoriet. De huisjes liggen heerlijk en wij weten uit eigen ervaring dat de omgeving fantastisch is voor natuurliefhebbers. Het Docus de Das pad in Schaijk, lunchen bij hartje Groen, de observatietoren met speelbos in Herperduin, Den Bosch vlakbij, het Golfbad in Oss, Nijmegen om de hoek. Zoveel te doen in de omgeving!

Roompot Schaijk met kinderen

Leuke Roompot met een indoorspeeltuin

Zoek je een vakantiepark van Roompot met een indoorspeeltuin? We geven je hieronder een overzicht van alle Roompot parken met een indoorspeeltuin voor gezinnen én gratis sport en animatie:

 • Roompot Weerterbergen (Limburg)
 • Roompot Beach Resort (Zeeland)
 • Water Village (Zeeland)
 • Buitenhof Domburg (Zeeland)
 • Hof Domburg (Zeeland)
 • Ferienresort Cochem (Duitsland)
 • Ferienresort Bad Bentheim (Duitsland)
 • Klein Vink (Limburg)
 • Vakantiepark Hunzedal (Drenthe)
 • Bospark de Schaapskooi (Gelderland)
 • Résidence Klein Vink (Limburg)

Indoorspeeltuinen Roompot de Wije Werelt

Populaire Roompot: Water Village (Zeeland)

Water Village is een gloednieuw Roompot park en wij zijn fan omdat het een volledig duurzaam park is. Het park is autovrij en kleinschalig van opzet. Genieten van rust, dicht bij de natuur en water voor de deur. Prachtig! Er zijn geen gasaansluitingen en de accommodaties zijn allemaal met duurzame materialen gebouwd. De meeste bungalows liggen aan het water, heerlijk wakker worden met zo'n uitzicht! Water Village ligt naast Roompot Beach Resort, er kan gebruik worden gemaakt van faciliteiten als een subtropisch zwembad, de Koos Kids Club, de ChillZone om te gamen en er is gratis WiFi.

Water Village Roompot

Populaire Roompot: Resort De Wije Werelt (Gelderland)

Resort De Wije Werelt heeft zoveel gave accommodaties dat wij meteen verliefd waren! Dit prachtige resort ligt vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe en is daarmee en de uitvalbasis voor gezinnen die net als wij houden van buiten zijn, een bezoekje aan Arnhem en verblijven in een toffe accommodatie zwerfhut op palen, een chalet met vide en bedstee of bijvoorbeeld een trekkershut.

Chalet Natuurmonumenten Roompot

Populaire Roompot: Waterstaete Ossenzijl (Overijssel)

Waterstaete Ossenzijl ligt aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Wat zijn deze villa's toch prachtig aan de rand van het water. Het is geweldig om van hieruit over de Friese meren te gaan varen met de kinderen, van april tot en met oktober heb je bovendien je eigen sloep bij je vakantievilla, erg tof!

Roompot Overijssel met kinderen