Kindvriendelijk hotel Anuradhapura

Anuradhapura en Mihintale

Reis terug in de tijd in Anuradhapura, de oude stad vol ruïnes, en Mihintale, de wieg van het Boeddhisme in Sri Lanka. Anuradhapura en Mihintale in Sri Lanka bieden uitstekende kindvriendelijke accommodaties met familiekamers en zwembad. Bovendien vaak uitgebreide tuinen waar de kinderen in kunnen spelen. Het is handig om een hotel te kiezen dat dichtbij de historische bezienswaardigheden ligt, zodat je in de ochtend snel bij de highlights bent, voordat het drukker wordt.

Hotel Heladiv Anuradhapura

Heerlijke groene omgeving, lekker eten, comfortabele kamers met eigen terrasje. 

Hotel Heladiv in Anuradhapura ligt in een groene omgeving. Het personeel is enorm vriendelijk en de kamers zijn eenvoudig, maar comfortabel en schoon. Absoluut moet ik het eten noemen, dat is hier fantastisch! Het kleine zwembad is perfect voor een lekker verfrissende duik nadat jullie de tempels van Anuradhapura hebben bezocht. Dit hotel is perfect als uitvalsbasis voor gezinnen voor een overnachting tijdens het bezoek aan de highlights in de omgeving. Een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige locatie buiten het stadscentrum. 

> Boeken bij Booking.com

Hotel in Anuradhapura met kinderen

Moonstone Hotel Anuradhapura

Een kleurrijke en sfeervolle tuin met hangmatten waar we in de middag heerlijk in relaxen samen met onze kleuter. Dit is een eenvoudig, maar fijn plekje waar je heerlijk kunt eten. De kamers hebben airco en wat misschien slim is om te noemen is dat kinderen hier ook wat Westers eten kunnen bestellen. Het ontbijt is  à la carte en wordt vers bereid. Wij kunnen het Sri Lankaanse ontbijt zeker aanraden, maar als je liever een continentaal ontbijt hebt dan kun je dat ook gewoon bestellen.

> Boeken bij Booking.com

Kindvriendelijk hotel in Anuradhapura