Lycksele in Zweeds Lapland

Bijzonder overnachten in Zweeds Lapland

Waar kun je bijzonder overnachten in Zweeds Lapland?

Wie naar het mooie Zweeds Lapland gaat met kinderen wil zeker weten een paar bijzondere overnachtingen in de reis plannen. Van een typisch Zweeds huis tot slapen in een luxe hotel. Maar denk ook aan een sfeervolle hut in de sneeuw in de winter of een glazen tipi. Voor wie echt één wil zijn met de natuur is overnachten op de camping natuurlijk echt heel leuk met kinderen. En wat dacht je van het icehotel? Wij nemen je mee naar Zweeds Lapland, naar Gold of Lapland en we geven je antwoord op de vraag waar je bijzonder kunt overnachten in Zweeds Lapland met kinderen. Er zijn namelijk zoveel leuke plekjes!

Lycksele in Zweeds Lapland

Overnachten in Zweeds Lapland: 

A night at the museum @ Gammplatsen

Wil je echt wat bijzonders doen als je in Zweeds Lapland bent? Slaap dan letterlijk één nacht in een museum. Eén nacht hier verblijven maakt de ervaring op Gammplatsen helemaal compleet en zorgt ervoor dat je het Woudmuseum, het Openlucht Museum en het bos écht op je gemak kunt ontdekken.
Bijzonder overnachten in Zweeds Lapland

Overnachten in Zweeds Lapland: 

Källan Hotel & Spa

Voor wie houdt van ontspanning, comfort en genieten is dit hotel een heerlijke plek. Källan Hotel & Spa ligt in een prachtige omgeving waar je zowel in de zomer als de winter zult genieten van een bijzondere ervaring. Het uitgebreide Zweedse ontbijt is het vernoemen waard, net als de heerlijke spa en de wandeling vanuit het hotel naar de uitkijktoren boven op de berg Åmliden. Vergeet ook de heerlijke hottub niet in dit fijne hotel in Gold of Lapland
Bijzonder overnachten in Zweeds Lapland

Overnachten in Zweeds Lapland: 

Malå Hotell

Dit hotel wordt helemaal gerund wordt door de lokale bevolking, echt een fantastisch initiatief en bevondien bewonderenswaardig. Zeker gezien de omvang van deze bijzondere accommodatie in Zweeds Lapland. Er zijn hier 47 kamers, waarvan ook 20 familiekamers en daarnaast kun je ervoor kiezen om te verblijven in een cabin. Hoe sfeervol is dat? Wat fantastisch is, is dat je vanuit het Malå Hotell vele toffe excursies kunt maken met je gezin. Georganiseerd door mensen met echte passie en liefde voor hun vak!