Kindvriendelijke cottage Schotland
Kindvriendelijke cottage Schotland

Eagle Brae Log Cabins Schotland

Kindvriendelijke cottage Schotland

Uitzicht over de Highlands

Sfeervol en gezellig

Veel activiteiten in de omgeving

Vanaf € 930,- voor een short break (o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen) | Meer accommodaties in Schotland

Sfeervol slapen met uitzicht op de Schotse Highlands

Eagle Brae Log Cabins in Schotland is het verhaal van een droom die uitkomt. Een verhaal van jarenlang plannen, werken, investeren en vol gaan voor een droom. En die droom van Mike en Pawana is meer dan geslaagd!

Heerlijk genieten voor het hele gezin

In de heuvels van de Schotse Highlands kunnen kinderen spelen en de omgeving ontdekken in de warme zomermaanden. Als de kinderen spelen kunnen de ouders ook lekker genieten. Zet een film op, geniet samen bij het haardvuur en kook een lekkere lunch voor het hele gezin. De cabins van Eagle Brae zijn ervoor gemaakt om te relaxen met je kinderen, ook in de winterperiode! Dan kun je natuurlijk een echte Highland-winter beleven en samen bij het haardvuur gaan zitten. Het uitzicht van de cabins is ook adembenemend trouwens, kun je zelf heerlijke van genieten terwijl je kinderen de geiten en de eenden in de namiddag voeren. Beter dan dit wordt je vakantie in Schotland met je kinderen niet!

Een unieke plek om te overnachten in de Highlands

Je had het waarschijnlijk al door toen je de foto's zag: Eagle Brae is uniek! De log cabins van deze fijne accommodatie liggen op een landgoed van 8000 hectare in Struy bij Inverness. Op dit landgoed woont de familie van Mike al sinds de jaren dertig. Mike en Pawana hebben deze mooie plek in de natuur en in een uithoek van de wereld omgetoverd tot een uniek en luxe vakantiedorp. Geen standaard chalets, maar 100% handwerk en pure passie. En dat zie je! Boomstammen, linnen en sfeer: allemaal liefdevol met de hand gemaakt en de familieband met de Himalaya is overal zichtbaar. Mike en Pawana kijken er zeker weten naar uit om je gezin samen met hun geweldige team en vriendelijke Berner sennenhond te begroeten!

Zoveel te doen in de omgeving

Met zoveel te zien en te doen in en rond Inverness, zijn de ruime 5-sterren blokhutten met eigen kookgelegenheid de ideale plek voor een authentieke familievakantie in de Hooglanden. Zoek de hoefafdrukken van herten op de trap, slaap heerlijk in de ingebouwde bedden en geniet van de vele  activiteiten voor het hele gezin. Kinderen vermaken zich hier gegarandeerd met The Loch Ness Experience of een tripje met Jacobite Boat Tours op het meer van Loch Ness. Kunnen jullie Nessie spotten? Verder kun je met je gezin teruggaan naar de tijd van de Jacobitische opstanden bij Culloden en natuurlijk is het wereldberoemde Eilean Donan Castle een aanrader. Dit was het decor van de populaire tv-serie Outlander dus fans daarvan zullen het zeker herkennen.

Een stukje geschiedenis...

Mike, wiens familie oorspronkelijk uit Schotland komt, groeide op in Jersey, op de Kanaaleilanden. Nadat hij een paar keer naar de Himalaya was gereisd, werd hij verliefd op meer dan alleen het gebied. Hier ontmoette hij Pawana in haar geboortedorp in de staat Himachal Pradesh -tussen Kasjmir en Nepal- waar haar familie een pension had. Een liefdesverhaal voor alle leeftijden, ze trouwden al snel en vestigden zich in Jersey, waar hun kinderen Rowan en Ishbel werden geboren. In 2005 verlieten Mike en Pawana hun huis in Jersey om hun droom waar te maken: het creëren van de ultieme self-catering vakantie-ervaring in de Schotse Hooglanden. De enorme gedrevenheid waarmee Eagle Brae Log Cabins tot stand kwam is in alles terug te zien en te voelen.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Bijzonder overnachten in Schotland