Landal Ronbjerg Denemarken

Denemarken

Denemarken heeft ontzettend veel sfeervolle accommodaties, vaak geleden midden in de natuur. Van die leuke accommodaties om te genieten met je gezin van de Deense "hygge". Ga je voor de faciliteiten van een vakantiepark met compleet zwemparadijs of zoek je een gemoedelijk natuurhuisje in de Deense natuur? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden in Denemarken!

Kindvriendelijke vakantieparken in Denemarken

Ontdek kindvriendelijke vakantieparken in Denemarken, perfect voor gezinnen die genieten van comfort en vermaak. Deze parken bieden voor gezinnen een breed scala aan faciliteiten zoals zwembaden, speeltuinen, en soms zelfs restaurants en winkels. Kies uit een divers aanbod van accommodaties, van eenvoudige hutten tot luxe bungalows. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een vakantie met diverse activiteiten binnen handbereik. Met opties zoals zelf koken in je vakantiehuisje, bespaar je bovendien op de kosten van uit eten gaan. Speciaal voor kinderen zijn er parken met zwemparadijzen en speelplekken, zoals we zelf ervaren hebben in een Landal park met zwemparadijs in Noord-Jutland. Puur genieten!

Deense natuurhuisjes en vakantiehuisjes

Vakantieparken hebben vooral een stapje voor op losstaande huisjes als het gaat om activiteiten voor kinderen. Los van de vakantiehuisjes die je op een vakantiepark kunt huren, zijn er ook veel (particuliere) vakantiehuizen in Denemarken te vinden. Ideaal voor gezinnen die juist geen behoefte hebben aan de drukte van een heel park. Veel Denen hebben een eigen vakantiehuisje dat ze verhuren en ze zijn vaak wat meer afgelegen. Idee is om een rustige en authentieke ervaring te bieden ver weg van het massatoerisme, in bossen en bij duinen en meren. Kijk voor het aanbod bij Natuurhuisjes Denemarken of op Ferrie Partner. en  DanCenter.

Glamping in Denemarken

Een luxe vorm van kamperen waarbij de tenten vaak al zijn voorzien van echte bedden, stroom en soms zelfs een eigen badkamer. Het biedt het gevoel van kamperen maar met meer comfort. In Denemarken vind je verschillende glampinglocaties, vooral in natuurgebieden. Aanraders vinden wij Tolne Camping in Noord-Jutland, Krusmølle Glamping in Zuid-Jutland dat net over de grens ligt met Duitsland in Aabenraa en Marsk Camp dat niet ver van het mooie eiland Rømø ligt en een ontzettend toffe uitkijktoren heeft! Wij zijn meerdere keren naar het eiland Rømø gegaan, wat een heerlijke plek is dit voor de zonsondergang, spelen met het zand, vliegeren en natuurlijk een duik nemen! Je mag de stranden van Rømø op met de auto!

Kamperen in Denemarken

Hoewel het weer erg wisselvallig kan zijn in Denemarken is kamperen toch wel echt ontzettend leuk hier! Wij nemen onze bell tent mee naarJutland en strijken neer bij Ballum Camping aan de Waddenzee, Nystrup Camping Klitmøller en Vorupør Camping in Thy National Park. Allemaal aanraders! Wij zijn wel echt blij in augustus dat we onze houtkachel voor in de tent hebben meegenomen, want warm is het 's avonds echt niet meer. Je bent gewaarschuwd...

Vakantieboerderijen in Denemarken

Dit zijn actieve boerderijen waar je als gast kunt verblijven. Je kunt hier het boerenleven ervaren, helpen met dagelijkse klusjes en genieten van de landelijke omgeving. Plekken voor een "farm holiday" ga je in Denemarken niet zoveel vinden als in bijvoorbeeld Slovenië, maar leuk is het zeker weten!

Bij samenwerkingen kunnen we gebruik maken van affiliate links. Dit betekent dat als je iets boekt of aanschaft via deze links bij de genoemde (reis)organisaties, wij  een kleine commissie ontvangen. Kleine Wereldreiziger kan bestaan door deze commissies. We kiezen echter heel specifiek onze samenwerkingspartners en bevelen alleen partijen aan waar wij zelf ook producten kopen en waarover we tevreden zijn tijdens onze vakanties, rondreizen of roadtrips met ons gezin.