Leuk glamping in Slovenië met kinderen

Glamping in Slovenië

Termen Olimia Slovenië

Terme Olimia Rosa biedt volop animatie en ultieme waterpret met 6 kronkelglijbanen, 5 snelle glijbanen, een multi-lane glijbaan, een tube glijbaan, 2 sidewinders, een miniglijbanenpark, een klimwand en de thermaalbaden. Do I need to say more?! 

> Lees meer

> Boek bij TUI

> Boek bij Booking.com

> Boek bij Agoda

Termen Olimia Slovenië

Glamping Olimia Adria village

Een een prachtige vallei ligt dit mooie plekje midden in het groen en de natuur van Slovenië. De glampingtenten zijn voor gezinnen met wat grotere kinderen. Ga genieten van het aangrenzende zwembadcomplex Aqualuna met veel gave waterglijbanen.

> Boeken bij TUI

> Boeken bij Vacanceselect

> Boeken bij Booking.com

Camping Glamping Olimia Adria Village

Resort Terme Catez

Dit vakantiepark is voor ons al bijzonder vanwege het thermale water dat je hier hebt en wat daardoor lekker warm is. Je hebt daarnaast een enorm waterpark tot je beschikking, eigenlijk hoef je niet weg van het park als je dat niet wilt: de kinderen zullen zich hier prima vermaken in dit Oostelijke gedeelte van Slovenië.

> Lees meer

> Boek bij Vacanceselect

> Boek bij TUI

> Boek bij Suncamp

Terme Catez Slovenië

Chateau Ramšak glamping

Deze luxe tenten met een eigen trras en hot tub hebben plek voor maximaal 4 personen. Rust, luxe en midden in de natuur, dat is wat je hier kunt verwachten met je gezin. Het uitzicht is fenomenaal mooi. Hier wil je nog een keertje naar terug, je bent alvast gewaarschuwd!

> Boeken bij Booking.com

> Boeken bij Agoda

Leuk glamping in Slovenië met kinderen

Herbal Glamping Resort Ljubno

Deze vakantie in een glampingtent met kinderen in Slovenië vergeet je nooit meer! Ljublno ligt in de binnenlanden. Natuur, een zwembad, een privé hottub en maximaal genieten. Deze plek is adembenemend mooi en voor de kinderen is er natuurlijk ook een speeltuin.

> Boeken bij TUI

> Boeken bij Booking.com