Kindvriendelijke hotels in Thailand

Thailand

Kindvriendelijke hotels in Thailand

Thailand is een geweldige  bestemming voor gezinnen, zonder enige twijfel. Thailand is een prachtige bestemming voor gezinnen die houden van avontuur en cultuur. Overnachten in dit land biedt een scala aan mogelijkheden die zowel kindvriendelijk als spannend zijn. Tijdens een rondreis door Thailand met de kinderen wil je zeker weten dat je overnacht op een plek waar je welkom bent. Wij hebben een overzicht met hotels, hostels, villa's, homestays  en resorts gemaakt die wij zelf hebben bezocht. Aangevuld met wereldplekken die andere gezinnen met ons hebben gedeeld. Kortom: veel leuke hotels in Thailand met kinderen! Van luxe tot goedkope hotels. Van strandhotels tot jungle hotels. Dit zijn onze hoteltips voor gezinnen die reizen door Thailand

Soorten accommodaties in Thailand voor gezinnen

  • Hotels en resorts met kinderfaciliteiten - Veel resorts in Thailand zijn uitgerust met kinderclubs, speeltuinen en kinderzwembaden. Ze bieden een veilige en vermakelijke omgeving waar kinderen kunnen spelen en nieuwe vriendjes kunnen maken.
  • Familiehotels of pensions - Specifieke familiehotels bieden ruime kamers of aaneengeschakelde kamers met comfortabele voorzieningen voor het hele gezin.
  • Vakantiehuizen en appartementen - Dit wordt steeds populairder in Thailand. Voor wie wat meer privacy en ruimte wil, zijn er vakantiehuizen en appartementen beschikbaar die een 'thuis ver van huis' ervaring bieden.

Populaire bestemmingen in Thailand

Hotels in Bangkok:

Hotels in Chiang Mai:

> Accommodatie in Khao Sok

> Overnachten in Hua Hin

Hotels in Chiang Rai

Bij samenwerkingen kunnen we gebruik maken van affiliate links. Dit betekent dat als je iets boekt of aanschaft via deze links bij de genoemde (reis)organisaties, wij  een kleine commissie ontvangen. Kleine Wereldreiziger kan bestaan door deze commissies. We kiezen echter heel specifiek onze samenwerkingspartners en bevelen alleen partijen aan waar wij zelf ook producten kopen en waarover we tevreden zijn tijdens onze vakanties, rondreizen of roadtrips met ons gezin.