Houston en New Orleans met kinderen

Reizen in Amerika met je gezin

The Great American West

Elke staat in The Great American West heeft haar eigen unieke charme en avonturen, perfect voor gezinnen die samen nieuwe plekken willen ontdekken die gegarandeerd nog niet zijn betreden door hordes toeristen. Pak je koffers en bereid je voor op een onvergetelijke reis door het hart van Amerika met je gezin als je reist door The Great American West!

Idaho: natuurschoon en avontuur

Welkom in Idaho, een paradijs voor gezinnen die houden van de buitenlucht. Hier vind je adembenemende landschappen, van majestueuze bergen tot rustgevende meren. Idaho is de perfecte bestemming voor gezinnen die samen willen genieten van wandelen, fietsen, en watersporten. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de beroemde Sun Valley of de prachtige Shoshone Falls.

Montana: ontdek het Wilde Westen met je kinderen

Montana, bekend als 'Big Sky Country', biedt een ongeëvenaarde kans om het authentieke Wilde Westen te ervaren. Dit is het land van uitgestrekte vlaktes, indrukwekkende bergketens, en een rijke geschiedenis. Bezoek samen met je kinderen historische stadjes zoals Bozeman en Missoula, en laat je verrassen door de natuurlijke wonderen van Glacier National Park.

North Dakota: een schatkist aan cultuur en natuur

North Dakota, vaak over het hoofd gezien, is een verborgen juweel met zijn rijke culturele erfgoed en prachtige natuur. Neem je gezin mee voor een ontdekkingstocht door Theodore Roosevelt National Park en leer over de inheemse geschiedenis bij de Knife River Indian Villages. North Dakota biedt een rustige, leerzame vakantie voor gezinnen.

Wyoming: avonturen in het land van Yellowstone

Wyoming is de thuisbasis van het wereldberoemde Yellowstone National Park, een must-see voor elke reisliefhebber. Maar er is meer! Verken de indrukwekkende Grand Teton National Park en beleef het echte cowboy-leven in steden als Jackson Hole. Wyoming is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur en natuurlijke schoonheid.

South Dakota: historie en natuurlijke wonderen

South Dakota biedt een unieke combinatie van historische bezienswaardigheden en natuurlijke pracht. Bezoek het iconische Mount Rushmore, verken de mysterieuze Badlands, en geniet van het rijke wildlife in Custer State Park. South Dakota is een geweldige bestemming voor gezinnen die geïnteresseerd zijn in de Amerikaanse geschiedenis en de grootsheid van de natuur.