Julianatoren, altijd iets te beleven!
04 juni 2019 
4 min. leestijd

Julianatoren, altijd iets te beleven!

Wij hebben heel wat bezoekjes aan Julianatoren gebracht de afgelopen jaren. Wat een feestje! Wie had dat gedacht toen we er de eerste keer naartoe gingen.

Kinderpretpark Julianatoren

[[showindex]]

Top 3 attracties van Julianatoren volgens een peuter

De zomerweken van Julianatoren zijn perfect om het park met een peuter te bezoeken. Hoewel het soms druk kan zijn, valt het in de eerste weken van de zomervakantie nog erg mee. Tess van 3 jaar ging voor het eerst naar Julianatoren en heeft haar Julianatoren top 3 met favoriete attracties in Julianatoren gemaakt!

Sinds 2019 is parkeren bij Julianatoren gratis! Ik zou willen dat meer parken dit voorbeeld volgen of het verrekenen in de entreeprijs. Zoveel makkelijker dan het hele gedoe rondom parkeermunten en parkeerkaarten.

Julianatoren met een peuter

Onze dagjes Julianatoren in beeld

Wij zijn de afgelopen jaren al heel wat keren in Julianatoren geweest en hebben dus heel wat filmmateriaal voor je verzameld. Kijk mee, dan weet je wat je kunt verwachten in Julianatoren met peuters en kleuters.

Jaarabonnement Julianatoren

We hebben geen aandelen in Julianatoren, maar willen graag toch echt het jaarabonnement van Julianatoren promoten! Buiten de dagjes weg met lekker weer of even een paar uurtjes tussendoor meepikken is het ook nog eens heel aantrekkelijk om met het abonnement naar andere parken te gaan en kortingen te pakken zoals bijvoorbeeld korting bij verschillende Plopsa parken, de Apenheul en de Beekse Bergen.

Oefen alvast de muizendans voordat je naar Julianatoren gaat met onderstaande video:

Superleuke Lenteweken

In Julianatoren vinden tot en met 5 mei de Superleuke Lenteweken plaats. Wat kun je verwachten? Een nieuwe show van Cas de Ranger. Dino en Dina hebben vanaf nu hun eigen show en de nieuwe attractie ‘De Hoge Hoed’ is geopend. Wij gaan hem direct testen! Op een mooie zomerse lentedag in april bezoeken wij Kinderpretpark Julianatoren. Bij mij komen er jeugdherinneringen naar boven zodra we het park inlopen, maar voor mijn gezin is dit het eerste bezoek aan dit knusse pretpark in Apeldoorn. Het belooft een dagje vol plezier te worden!

Ranger Cas Julianatoren met peuter

Jul & Julia Zomerweken

Tijdens de Jul & Julia Zomerweken neemt het muizentweetal de bezoekers mee op wereldreis in de grote parkshow ‘Jul & Julia en de reis om de wereld’. Tevens gaan bezoekers genieten van Jul’s Wild West Show, de Limbodansshow van Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspins Mexicaanse Dansshow. Uiteraard kan er ook volop worden genoten van de vele attracties, waaronder de Hoge Hoed; de nieuwe vrijeval toren van pretpark directeur Meneer Kaasgaaf welke eerder dit seizoen werd geopend. De zomerweken in Julianatoren zijn absoluut een bezoek waard!

Meneer Kaasgaaf

Leuke Roompot met kinderen
OVERNACHTEN MET KIDS
Leuke glamping in Nederland met kinderen

GLAMPING

Tips voor een vakantie in Nederland met kinderen

ALLE PROVINCIES

E-book Uitjes in Nederland met kinderen

Online gids van Nederland

Speciaal en alleen geschreven voor actieve ouders die op zoek zijn naar van die net-even-anders-uitjes! Alle uitjes zijn verspreid over onze 12 provincies en er komen nog steeds nieuwe uitjes bij. Wij stoppen namelijk niet met het ontdekken van ons eigen mooie Nederland dus jij krijgt nieuwe hotspots er gewoon bij. Het grote voordeel van online ten opzichte van een boek van papier!