Lenteweken Julianatoren
Gelderland
Mireille Steegmans
Gelderland
04/06/2021
2 min

Julianatoren, altijd iets te beleven!

04/06/2021
2 min

Wij hebben veel wat bezoeken aan Julianatoren gehad die de afgelopen jaren hebben opgeleverd. Wat een feestje! Wie had gedacht dat we de eerste keer heen gingen.

Top 3 attracties van Julianatoren volgens een peuter

De zomerweken van Julianatoren zijn perfect om het park met een peuter te bezoeken. Hoewel het soms druk kan zijn, valt het in de eerste weken van de zomervakantie nog erg mee. Tess van 3 jaar ging voor het eerst naar Julianatoren en heeft haar Julianatoren top 3 met favoriete attracties in Julianatoren gemaakt!

Sinds 2019 is parkeren bij Julianatoren gratis! Ik zou dat meer parken dit voorbeeld willen volgen van de voltooiing van de entreeprijs. Zoveel mogelijk dan het hele gedoe rondom parkeermunten en parkeerkaarten.

Julianatoren met een peuter

Onze dagjes Julianatoren in beeld

Wij zijn de afgelopen j zijn al heel wat keren in Julianatoren geweest en hebben heel wat filmmateriaal voor je gekocht. Kijk mee, dan weet je wat je kunt verwachten in Julianatoren met peuters en kleuters.

Jaarabonnement Julianatoren

We hebben geen aandelen in Julianatoren, maar willen toch echt het jaarabonnement van Julianatoren stimuleren! Buiten de dagjes weg met lekker weer of zelfs een paar uurtjes tussendoor meepikken is het ook nog eens heel aantrekkelijk om met het abonnement naar andere parken te gaan en te verlagen te pakken zoals bijvoorbeeld korting bij verschillende Plopsa parken, de Apenheul en de Beekse Bergen. Oefen alvast de muizendans voordat je naar Julianatoren gaat met onderstaande video:

Superleuke Lenteweken

In Julianatoren vind je tot en met 5 mei de Superleuke Lenteweken plaats. Wat kun je verwachten? Een nieuwe show van Cas de Ranger. Dino en Dina hebben vanaf nu hun eigen show en de nieuwe attractie 'De Hoge Hoed' is geopend. Wij gaan hem direct testen! Op een mooie zomerse lentedag in april bezoeken wij Kinderpretpark Julianatoren. Bij mij komen er jeugdherinneringen naar boven zodra we het park inlopen, maar voor mijn gezin is dit het eerste bezoek aan dit knusse pretpark in ApeldoornHet wordt een dagje vol plezier te worden!

Boswachter Cas Julianatoren met peuter

Jul & Julia Zomerweken

Tijdens de Jul & Julia Zomerweken neemt het muizentweetal de bezoekers mee op wereldreis in de grote parkshow 'Jul & Julia en de reis om de wereld'. Daarnaast gaan bezoekers genieten van Jul's Wild West Show, de Limbodansshow van Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspins Mexicaanse Dansshow. Uiteraard kan er ook volop genoten worden van de vele attracties, waaronder de Hoge Hoed; de nieuwe vrijeval toren van pretpark directeur Meneer Kaasgaaf welke eerder dit seizoen werd geopend. De zomerweken in Julianatoren zijn absoluut een bezoek waard!

Meneer Kaasgaaf

Zoek je meer tips en uitjes in eigen land? Bekijk mijn overzicht met mooie plekken en leuke uitjes in Nederland met kinderen  of lees mijn blog met leuke musea met kinderenZoek je daarbij ook nog een fijne overnachting? Dit zijn onze accommodatietips in Nederland voor gezinnen.