arrow_drop_up arrow_drop_down
Julianatoren review

Julianatoren, altijd iets te beleven!

Suzanne Wierenga

Sinds 2019 is parkeren bij Julianatoren gratis! Ik zou willen dat meer parken dit voorbeeld volgen of het verrekenen in de entreeprijs. Zoveel makkelijker dan het hele gedoe rondom parkeermunten en parkeerkaarten.

Mireille Steegmans

Nieuwe attractie in Julianatoren

Jul & Julia Zomerweken

Tijdens de Jul & Julia Zomerweken neemt het muizen tweetal de bezoekers mee op wereldreis in de grote parkshow ‘Jul & Julia en de reis om de wereld’. Tevens gaan bezoekers genieten van Jul’s Wild West Show, de Limbodansshow van Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspins Mexicaanse Dansshow. Uiteraard kan er ook volop worden genoten van de vele attracties, waaronder de Hoge Hoed; de nieuwe vrijevaltoren van pretpark directeur Meneer Kaasgaaf welke eerder dit seizoen werd geopend.

Juilanatoren met een 3-jarige

Top 3 attracties van Julianatoren volgens een peuter

De zomerweken van Julianatoren zijn perfect om het park met een peuter te bezoeken. Hoewel het soms druk kan zijn, valt het in de eerste weken van de zomervakantie nog erg mee. Tess van 3 jaar ging voor het eerst naar Julianatoren en heeft haar top 3 met favoriete attracties in Julianatoren gemaakt!

Julianatoren zomerweken

Ontmoet prinsen en prinsessen tijdens de Sprookjeszomeravond, ga op safariavontuur en geniet van de leukste shows deze zomer. Ga met Cas de Ranger en Woezel en Pip op avontuur en kies de zomeravond die jij het leukste vindt. Iedere zomeravond heeft een eigen thema!
Naar Cas de Ranger in Julianatoren

Superleuke Lenteweken

In Julianatoren vinden tot en met 5 mei de Superleuke Lenteweken plaats. Wat kun je verwachten? Een nieuwe show van Cas de Ranger. Dino en Dina hebben vanaf nu hun eigen show en de nieuwe attractie ‘De Hoge Hoed’ is geopend. Wij gaan hem direct testen! Op een mooie zomerse lentedag in april bezoeken wij Kinderpretpark Julianatoren. Bij mij komen er jeugdherinneringen naar boven zodra we het park inlopen, maar voor mijn gezin is dit het eerste bezoek aan dit knusse pretpark in Apeldoorn. Het belooft een dagje vol plezier te worden!

Jaarabonnement Julianatoren

Jaarabonnement Julianatoren

We hebben geen aandelen in Julianatoren, maar willen graag toch echt het jaarabonnement promoten! Buiten de dagjes weg met lekker weer of even een paar uurtjes tussendoor meepikken is het ook nog eens heel aantrekkelijk om met het abonnement naar andere parken te gaan en kortingen te pakken  zoals bijvoorbeeld:
  • 40% korting bij verschillende Plopsa parken bijvoorbeeld
  • 50% korting bij Apenheul 
  • 35% korting bij Beekse Bergen

Onze dagjes Julianatoren in beeld

Wij zijn de afgelopen jaren al heel wat keren in Julianatoren geweest en hebben dus heel wat filmmateriaal voor je verzameld. Kijk mee, dan weet je wat je kunt verwachten in Julianatoren met peuters en kleuters.