Landal Volendam
Landal Volendam

Landal Volendam

Landal Volendam
Direct aan het water

Luxe vakantiehuizen

Heel centraal gelegen

Vanaf € 539,- voor 3 nachten (6-persoons vakantiehuis) | Meer Landal parken in Nederland

Luxe vakantiewoningen  aan met Markermeer

Deze Landal topper ligt op een heel aantrekkelijke plek in Nederland: Volendam! Dit vakantiepark is kleinschalig en heeft alleen maar luxe vakantiehuizen in Volendamse stijl. Hoe leuk!

Direct aan het water

Dit fijne vakantiepark ligt direct aan het Markermeer. Een heerlijke Landal met kinderen om te ontdekken, zeker als je er luxe en comfort bij opstelt. Dat is toch wel wat een vakantie een belevenis maakt! Gezinnen die dol zijn op watersporten en natuur kunnen dus hun hartje ophalen. En ja, je kunt zwemmen in het Markermeer. Wil je liever een zwembad? Ook optioneel, want naast het vakantiepark ligt een openluchtzwembad: Recreatiecentrum Slobbeland. Volendam heeft trouwens een binnenzwembad voor de echte zwempies die in de winter willen plonsen.

Comfortabel Landal Volendam

Of Landal Volendam de meest kindvriendelijke plek in Nederland is om op vakantie te gaan met je kind valt te betwijfelen, maar het is natuurlijk net wat je zoekt. Wij waarderen een luxe vakantiehuis enorm met ons gezin en vinden het fijn om van die faciliteiten zoals een houtkachel (in de winter) of sunshower gebruik te maken. Voor ons is een vakantiepark met entertainment namelijk geen must, wij willen juist liever de omgeving ontdekken. Met de Volendam Marken Express ga je vanuit de haven van Volendam bijvoorbeeld naar het voormalig vissersdorpje Marken. Wij vinden dit juist fantastisch om onze kinderen te laten zien, omdat je hier kennismaakt met onze eigen Nederlandse tradities!

Foto maken in kelderdracht en de highlights van Volendam

Wil je met je gezin een unieke gezinsfoto maken in klederdracht? Dat kan in het centrum van Volendam dat vlakbij ligt, op loopafstand wel te verstaan. Dat geeft dus volop mogelijkheden voor wat uurtjes uit gaan en je hebt voldoende eetgelegenheden bij de hand. Op het park van Landal Volendam zelf is namelijk geen restaurant. Wat trouwens superleuk is, is dat je aan het Markermeer ook verschillende steigers hebt om te kunnen vissen. Je mag niet zomaar overal vissen, dus kijk wel vooraf op visplanner.nl wat wel en niet is toegestaan. 


TIP! Kinderen kunnen voor bepaalde gebieden in Nederland een certificaat aanvragen om te kunnen hengelen op specifiek aangeduide plekken. Weer eens even heel wat anders!

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Meer leuke vakantieparken met kinderen

Leuke Landal met kinderen bij Apeldoorn
Landal Heideheuvel
Landal PUUR Exloo met kinderen
Landal PUUR Exloo
Leuk Landal in Brabant met kinderen
Landal de Vers