Mallorca met kinderen

Mallorca met kinderen, all-in genieten!

Gezinsvakantie, vliegen naar Mallorca

Ben je gebonden aan de zomervakantie en wil je verzekerd zijn van goed weer op een fijne vliegafstand van Nederland? Dan is Mallorca een topkeuze, omdat het een eiland is waar het in de zomer prima van temperatuur is. Warm, maar heel goed te hebben. Ook is Mallorca niet zo ver vliegen, je vliegt er ongeveer in 2 uurtjes en een kwartiertje heen. Heel goed te doen met twee kleine kinderen die onderweg graag wat willen bewegen.
All inclusive Mallorca met kinderen

All-in genieten op Mallorca

Je houdt ervan of je houdt er niet van. Voor veel gezinnen is Mallorca heerlijk vanwede de hotels met grote zwembaden, volop entertainment en de minidisco voor de kinderen. Natuurlijk is het heerlijk als je de kinderen dan zo bezig ziet in het water, in het mooie kinderzwembad met de vele glijbaantjes. En dan ook nog lekker spetteren bij de waterdisco en ’s avonds dansen bij de minidisco. Als je je kinderen ziet genieten, dan kun je zelf natuurlijk ook lekker even relaxen.

Een geweldig hotel- en appartementencomplex met mooie zwembaden, waaronder een geweldig kinderzwembad. Goed eten en drinken, vriendelijk personeel en een goed verzorgde reis. Dat is iets wat je veel kunt vinden op Mallorca. Super voor kinderen en prima vol te houden als je wilt relaxen op vakantie. Cocktail bestellen, relaxen en genieten met z'n allen, dat is het ideale aan de all-inclusive hotels op Mallorca.

Mallorca met een peuter

De verborgen plekjes van Mallorca met een peuter ontdekken

Mallorca staat bekend als een zonbestemming, maar als je het massatoerisme wil vermijden dan is er nog zoveel meer. Maak  kennis met de onderwaterwereld op een starfish boot, ontdek de Caraïben van Mallorca, geniet op lege strandjes, wandel door grotten en ontdek natuurlijk ook de vele speeltuintjes van het eiland. Een must met kinderen natuurlijk om even wat energie kwijt te raken na alle opgedane indrukken.

Gezinsvakantie Mallorca

Mooiste herinneringen aan Mallorca

De mooiste herinneringen aan een vakantie op Mallorca zijn toch wel het rondritjes over het eiland. De kaap in het Noord-Westen van het eiland (Formentor) een kasteel bij Capdepera, Marineland (een klein dolfinarium), Palma Aquarium, Palma (de hoofdstad) en nog wat mooie strandjes langs de kust. En dan zijn we vast nog wat dingen vergeten. De mooiste vakantieherinnering allertijden met onze kinderen is dat onze kinderen samen aan de rand van de zee op het strand lekker zitten te graven en steeds maar weer emmertjes water gaan halen. Dan met de voetjes de zee ingaan en maar op en neer blijven lopen en wij die dit ritueeltje steeds weer afkijken en ons gelukkig prijzen met twee van die schatten van kinderen. Echt genieten! Omdat het eiland niet gigantisch groot is ben je ook echt wel in een uurtje aan de andere kant van het eiland, wat rondrijden in een huurauto dan toch wel leuk maakt. Er zijn ook hele mooie bergweggetjes om te rijden, maar dat vonden onze kinderen dan weer wat minder leuk. Je wil je auto toch graag ook weer netjes en schoon weer inleveren.

Vliegen naar Mallorca, handige tips

Door veel ouders wordt reizen naar de vakantiebestemming als lastig ervaren. Kinderen in de auto die zeuren of kinderen die het hele vliegtuig bij elkaar schreeuwen zijn verhalen die je vaak hoort. Maar met een beetje voorbereiding en de juiste spullen voor onderweg is het volgens hen prima te doen! Zorg voor zoethoudertjes in de vorm van spelletjes, knutselen en ander vermaak. Neem eten mee waar je kinderen vrolijk van worden, een zak krentenbollen doet het hier altijd goed. En geef je kinderen voor het opstijgen en landen een lolly. Dan zijn ze meteen even zoet en hebben ze vaak ook geen last van de oren. Voor de allerkleinsten is de Jetkids Bedbox een uitkomst, zodat er onderweg geslapen kan worden.