Doho Qatar met kinderen

Qatar:  culturele, educatieve én avontuurlijke bestemming

Qatar

Qatar is een fantastische bestemming voor gezinnen die met kinderen reizen. Het biedt een mix van culturele, educatieve en avontuurlijke ervaringen die zowel leerzaam als vermakelijk zijn voor kinderen van alle leeftijden. Van het verkennen van het grootste themapark in het Midden-Oosten tot het ontdekken van de wonderen van het Museum of Islamic Art en de interactieve wereld van het Museum of Illusions, Qatar zit vol met activiteiten die gezinnen samen kunnen genieten. Natuurlijk wil je in Qatar ook een spannende woestijnsafari maken, voor gezinnen is er in Qatar genoeg te beleven, een greep uit de leukste activiteiten met kinderen in Qatar:

  • Desert Falls Water and Adventure Park - Ontdek het grootste themapark van het Midden-Oosten in Salwa Beach Resort & Villas. Met meer dan 50 attracties, waaronder waterglijbanen en zwembaden, biedt het plezier voor alle leeftijden. De go-kart faciliteiten voegen een extra dosis adrenaline toe.
  • Doha Quest - Beleef avontuur in Doha Quest met 's werelds hoogste indoor achtbaan en valtoren.  Kinderen en volwassenen kunnen genieten van een scala aan unieke attracties en diverse eetgelegenheden.
  • Museum of Islamic Art - Dit museum biedt een interactieve en leerzame ervaring voor kinderen. Met speurtochten en activiteiten worden ze aangemoedigd om meer te leren over Islamitische kunst en cultuur.
  • Al Khor Park - Een combinatie van natuur en amusement, inclusief een dierentuin, groene ruimtes, minigolf en een skategebied. Het is een ideale plek voor gezinnen om te ontspannen en plezier te hebben.
  • National Museum of Qatar - Dit museum is zeer kindvriendelijk met interactieve technologieën en activiteiten. Kinderen worden gestimuleerd om de lokale flora en fauna op een creatieve manier te ontdekken.
  • Katara Hills - Dit park wordt beschouwd als een 'groene long' in de stad. Het biedt prachtige tuinen en wandelpaden, perfect voor een dag in de natuur.
  • Torba Markt - De Torba Markt is een viering van duurzame en ethisch verantwoorde producten. Kinderen kunnen genieten van gezonde lekkernijen en spelen in het nabijgelegen park.
  • Museum of Illusions - Dit museum biedt een wereld van boeiende illusies en interactieve activiteiten die inzicht geven in de werking van de menselijke perceptie en wetenschap.
  • Woestijnsafari - Een avontuurlijke ervaring die ideaal is voor het maken van familieherinneringen. Activiteiten omvatten kamelenritten, duinbashing en een barbecuediner in de woestijn.
  • Baladna Park - Met speeltuinen, sportzones, bumperboten en een dierentuin biedt Baladna Park een dag vol plezier en creativiteit voor kinderen.

Ga voor meer informatie over deze en meer activiteiten in Qatar met kinderen naar de website van Visit Qatar