Termen Olimia Slovenië
Termen Olimia Slovenië

Terme Olimia Rosa

Zwembad Termen Olimia Slovenie

thermaalbaden

zwemparadijs

diverse accommodaties

Vanaf € 331,- voor 2 nachten (4 personen)

Terme Olimia Rosa, genieten in de thermaalbaden

Aan het eind van de middag checken we in bij Terme Olimia Rosa in Podčetrtek. We hebben de meest eenvoudige accommodatie geboekt en dat is prima, we zijn nauwelijks in ons appartement. Hier is zo veel te beleven en we verblijven direct bij de thermaalbaden.

Termale Park Aqualuna en Termalija Family Fun

We betalen een kleine extra fee om naar Termale Park Aqualuna en Termalija Family Fun te gaan, echt fantastisch met kinderen! Je kunt bij het complex heel erg goed eten, de burgertent is goed en met iedere avond entertainment, live muziek en zelfs een zumba lesje vermaken wij ons prima! Podčetrtek ligt in het hart van de regio Thermaal Pannonisch Slovenië en een verblijf bij Terme Olimia Rosa is perfect qua locatie. De enige bergketen in deze regio komt net boven de 1.500 meter uit dus je zult een heel ander landschap zien in het oosten van Slovenië.

Lekker plonsen in het waterpark

Terme Olimia Rosa biedt volop animatie en ultieme waterpret met 6 kronkelglijbanen, 5 snelle glijbanen, een multi-lane glijbaan, een tube glijbaan, 2 sidewinders, een miniglijbanenpark, een klimwand en de thermaalbaden. Do I need to say more?! Je kunt hier kiezen uit verschillende typen accommodaties van eenvoudig appartement in Village Lipa of Aparthotel Rosa tot een luxe tent in Glamping Olimia Adria village. De thermaalbaden zijn vrij toegankelijk.

Fietsen in de omgeving

In de omgeving van Terme Olimia Rosa kun je mooie fietstochten maken. Ontdek het hertenpark, bezoek een van de oudste kloosters van Europa en stap af bij een van de chocoladewinkeltjes voordat je het sprookjesachtige bos ontdekt. Dit bos staat op de UNESCO  lijst van biosfeerreservaten. Stop je zwemkleding in de fietstas, want er zijn genoeg leuke plekken om even te zwemmen. 

De omgeving verder verkennen

Het oosten van Slovenië is lang niet zo populair als het westen, maar dit gedeelte mag eigenlijk niet ontbreken als je Slovenië echt wilt ontdekken. De groene natuur, de ontspannen en authentieke sfeer zijn hier onovertroffen. Je waant je soms echt in sprookjesland als je steden als Maribor, Celje en Ptuj zijn een bezoek waard. Ptuj is de oudste stad van Slovenië, Celje huisvest het grootste middeleeuwse kasteel van Slovenië en Maribor - bekend om haar wijnen - is na Ljubljana de grootste stad van Slovenië.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Klimwand Termen Olimia Slovenië
Zwembad Termen Olimia Slovenie met kinderen
Terme Olimia Aparthotel Rosa