Vallée de la St. Baume
Vallée de la St. Baume

Vallée de la St. Baume

Vallée de la St. Baume
Villa's met airco

Regelmatig "Table d'hôtes"

Luxe accommodaties

Vanaf € 454,50 per week (o.b.v. 6 personen)

Luxe vakantie vieren in een fijne villa

Vallée de la St. Baume ligt in de Provence, misschien wel één van de mooiste gebieden van Frankrijk en zeer populair bij gezinnen. Tijdens je verblijf in dit luxe vakantiepark kun je rekening op een aantal fijne extra's.

Luxe vakantie vieren en centraal gelegen

De 34 villa's van Vallée de la St. Baume hebben allemaal airconditioning en dat is met de tropische temperaturen in de zomer zeker fijn. Heerlijk om de luxe te hebben en tegelijkertijd ook dicht bij leuke dorpjes als Cassis en Bandol te zitten. Het leuke Aix en Provence en Marseille liggen op een klein uurtje rijden en zijn echt de moeite waard om te bezoeken met je gezin. De Middellandse zee is voor strandliefhebbers binnen een half uur bereikbaar en je vindt hier echt nog leuke zandstrandjes en baaien. Het dorpje Nans-les-Pins ligt op een paar kilometer van Vakantiepark Vallée de la St. Baume, hier kun je 's ochtend lekker vers brood halen bij de bakker en een kleine supermarkt, de slager en groentewinkel is voorhanden.

Sfeervol  Nans-les-Pins met haar Provençaalse markt

Het dorpje Nans-les-Pins is leuk om te bezoeken in de avond met je gezin. Schilderachtige straatjes, leuke barretjes en natuurlijk terrassen in de ondergaande zon. Erg gezellig! Als de ergste warme voorbij is, is een klim van de St. Baume zeker leuk. Als je op de top staat dan heb je een fenomenaal uitzicht over de Middellandse zee. Sla de kapel die is uitgehouwen in de berg niet over. De legende gaat dat Maria Magdalena zich ruim 2.000 jaar geleden in deze grot zou hebben teruggetrokken. Iedere zondagochtend heeft Nans-les-Pins een markt waar vanalles te vinden is. Van groenten en fruit tot kazen, olijven en worst. Maar ook heerlijke zeep en lavendelwater. De sfeer van de Provence is gewoon echt heel fijn!

Van bootje varen tot lekker actief zijn

Voor gezinnen die echt even lekker willen ontspannen, zijn er op het vakantiepark villa's met een privé zwembad. Daarnaast is er een zwembad met kindergedeelte voor algemeen gebruik en voor kinderen ook een klein speeltuintje. Omdat veel villa's een privé zwembad hebben, is het eigenlijk nooit druk bij het zwembad. Wil je naast relaxen nog een beetje actief zijn met de kinderen? Ga picknicken in de natuur, ga waterfietsen op het Lac de Sainte-Croix en de Gorges du Verdon of maak een ritje te paard. Wij vonden het kanoën naar de Calanques van Cassis en de  Calanque tocht aanraders, hoewel dat in de zomerperiode wel erg druk is. je wat meer privacy? Huur dan een bootje op Île de Porquerolles en verken op eigen gelegenheid de baaitjes. Vergeet je snorkel niet!

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.