Leuke glamping in Frankrijk met kinderen

Glamping in Frankrijk met gezin

Zoek je fijne campings en kleinschalige glampings om te overnachten in prachtig Frankrijk? Ik heb een aantal heerlijke tips voor je voor van die luxe en kleinschalige glampings in prachtig Frankrijk. Genieten op een mooie camping met je gezin!

Gîtes Les Neuf Cerisiers - Mascaras, Zuid-Frankrijk

Gîtes Les Neuf Cerisiers is een kleinschalig vakantiepark in Mascaras, Frankrijk. Het heeft een buitenzwembad en fantastisch uitzicht op de Pyreneeën. Je hebt de keuze uit 4 gîtes en 2 safaritenten met privésanitair waarbij geldt dat alles lekker comfortabel is ingericht.

> Boeken bij Booking.com

Gite in Pyreneeën met gezinGîtes les Neuf Cerisiers

Camping le Castellas - Languedoc-Roussillon, Zuid-Frankrijk

Camping Le Castellas ligt dicht bij het schattige stadje Sète in een prachtige omgeving. Je glamping tent en de faciliteiten van een geweldig zwembad met glijbanen maken het verblijf top voor gezinnen. Het strand ligt bovendien naast de deur dus wat wil je nog meer?

> Boeken bij Vacanceselect

Leuke camping in Zuid-Frankrijk met kinderenCamping le Castellas

Village in Dieulefit - Drôme Provençale, Dieulefit

De fantastische tenten met fenomenaal uitzicht zullen echt wel goed vallen  bij liefhebbers van uitgestrekte lavendelvelden en comfort. Dit is een geweldige plek voor ontdekkingstochten naar de schatten van de Drôme Provençale, een heerlijke streek in Frankrijk met kinderen.

> Boeken bij Huttopia

Village in Dieulefit


Zomeractie Kleine Wereldreiziger 2024