Vogezen Frankrijk met kinderen

Accommodaties Vogezen

De Vogezen, een betoverend berggebied in Frankrijk, zijn een ideale bestemming voor gezinnen die houden van natuur en avontuur. De accommodatiemogelijkheden in dit gebied zijn divers en aangepast aan de behoeften van gezinnen.

  • Vakantiehuizen en chalets - Deze bieden privacy en ruimte, ideaal voor gezinnen die samen willen zijn in een huiselijke sfeer. Veel vakantiehuizen liggen dicht bij wandelpaden en meren.
  • Campings - Voor de liefhebbers van het buitenleven zijn er campings met uitstekende faciliteiten, inclusief speelruimtes en soms zelfs zwembaden.
  • Hotels - In de Vogezen vind je ook familievriendelijke hotels, sommige met wellness-faciliteiten, waar je na een dag in de natuur kunt ontspannen.
  • Gîtes en B&B's: Voor een authentieke ervaring bieden lokale gîtes en B&B's een persoonlijk en gezellig verblijf.

Boomhut Quinn

Boomhutten zijn hot! Deze unieke boomhut in Saint-Dié-des-Vosges kun je met maximaal 4 personen boeken. Van binnen is het een plaatje kan ik je vertellen! Hij is goed geïsoleerd dus maak je geen zorgen over de temperatuur als je in deze oude eikenboom slaapt in de Vogezen. Je bed is opgemaakt bij aankomst, dat vinden wij altijd een hele grote pré. Verder een privéparkeerplaats en een zwembad in de zomer op het domein waar dit pareltje ligt. Wat wel echt een dingetje kan zijn is dit: in verband met juridische en veiligheidsredenen is de toegang tot het zwembad alleen mogelijk wanneer de eigenaren aanwezig zijn. Mochten ze een dag niet aanwezig zijn, dan is het verboden om te zwemmen. In principe zijn ze altijd aanwezig, maar je hebt dus geen 100% garantie hierop.

> Boeken bij Maisonne

Boomhut in de Vogezen met kinderen overnachten

Village Huttopia Forêt des Vosges

Deze Huttopia werd in 2022 geopend en ligt in het hart van de Vogezen op 10 kilometer van Gérardmer. De accommodaties van dit park kunnen we wel echte wereldplekken noemen. Een groot terras met comfortabele tuinmeubelen, lakens en handdoeken altijd in begrepen. Als je wilt boek je wat extra comfort en dan zijn jullie bedden opgemaakt bij aankomst. Het terrein is autovrij dus neem niet te veel mee, je kunt een wasje draaien als je wilt. Stiekem zijn wij verliefd op de Cabane Village. Helemaal van hout, authentiek en met houtkachel. Heerlijk in het voor- en najaar. >Uitjes in de omgeving? Vlakbij liggen Regionaal Natuurpark Ballons des Vosges en de Vallei van de Vogezen. Allebei prachtige beschermde natuurgebieden! En zoek je een leuk pretpark? Geef je over aan het Wilde Westen bij attractiepark Fraispertuis City dat al bestaat sinds 1966.

> Boeken bij Huttopia

Leuk Huttopia in de Vogezen met kinderen

Zomeractie Kleine Wereldreiziger 2024