Camper huren met kinderen

Camperhuur op maat

Stel je voor: de open weg voor je, de wind door je haren en het ultieme gevoel van vrijheid. Klinkt goed, toch? Als je nog nooit met een camper op vakantie bent geweest, mis je echt iets! Een campervakantie is niet zomaar een vakantie; het is een avontuur, een levensstijl en bovenal, de perfecte manier om quality time door te brengen met je gezin.

Campervakantie, de ultieme vrijheid!

Het meest genoemde voordeel van reizen met een camper is de ongekende vrijheid die je ervaart. Omdat je altijd je huisje en je overnachtingsplek bij je hebt, kun je gaan en staan waar je maar wilt. Geen stress, geen gedoe met het zoeken naar hotels of het aanpassen aan strakke check-in tijden. Er is altijd wel een camping of camperplek waar je terecht kunt. Stel je voor: wildkamperen in IJsland of Canada en wakker worden met een adembenemend uitzicht. Helemaal alleen met je gezin genieten!

Comfort en luxe op wielen

Ben je fan van kamperen maar wil je niet inleveren op comfort? Dan is een camper je beste vriend. Afhankelijk van het model dat je kiest, heb je alle luxe die je wilt. Van een eigen douche en toilet tot een uitgebreide keuken, het is gewoon een klein huis. En als het weer even niet meewerkt? Dan maak je het binnen in de camper gewoon gezellig en knus of je rijdt een stukje en geniet onderweg van de uitzichten. Met een camper zit je niet vast aan een vaste route of planning en dat is het grote voordeel. Het is puur avontuur en je hebt de vrijheid om te gaan waar je hart je brengt. Let wel op dat dit op sommige plekken niet helemaal zo romantisch is als het lijkt, want als je bijvoorbeeld op de mooiste plekken wilt overnachten.

> Boek een camper met korting, vraag een offerte aan

Waar ga je heen? De wereld is jullie speeltuin!

Van de uitgestrekte landschappen van Amerika tot de charmante wegen van Europa, met een camper zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Amerika is bijvoorbeeld geweldig camper-vriendelijk met fantastische faciliteiten en prachtige parken. Maar wat dacht je van een roadtrip door het prachtige landschap van IJsland of de zonnige kusten van Spanje of Portugal? 

Voor je campervakantie ver weg huur je een camper, voor een campervakantie in Europa kun je overwegen om uiteindelijk zelf een camper aan te schaffen. Test sowieso altijd eerst of deze manier van reizen bij jullie past door te starten met het huren van een camper. Er zijn verschillende modellen en indelingen, dus kies er een die aan al jullie wensen voldoet. Check het gewicht van de camper in relatie tot je rijbewijs om onaangename verrassingen te voorkomen, maar daar kunnen wij je natuurlijk prima over informeren als je via ons boekt!

5% Korting op camperhuur

Camper huren met korting? Dat kan bij Kleine Wereldreiziger!

Heb je altijd al het ultieme gevoel van vrijheid willen ervaren met je gezin? Droom je van een vakantie waarin je het roer volledig zelf in handen hebt? Dan is dit hét moment om die droom te verwezenlijken en om direct met 5% korting een camper te huren bij Kleine Wereldreiziger! Wij bieden een mooie 5% korting op je camperhuur als je langer dan 22 dagen op pad gaat. Ja, je leest het goed: 5% korting op elke camper die je via ons huurt, op elke bestemming.

> Boek een camper met korting, vraag een offerte aan

Bij samenwerkingen kunnen we gebruik maken van affiliate links. Dit betekent dat als je iets boekt of aanschaft via deze links bij de genoemde (reis)organisaties, wij  een kleine commissie ontvangen. Kleine Wereldreiziger kan bestaan door deze commissies. We kiezen echter heel specifiek onze samenwerkingspartners en bevelen alleen partijen aan waar wij zelf ook producten kopen en waarover we tevreden zijn tijdens onze vakanties, rondreizen of roadtrips met ons gezin.