Zwembad Termen Olimia Slovenie met kinderen

Slovenië

Dit zijn onze tips voor de meest geweldige overnachting in Slovenië met kinderen. Of je nou een safaritent wilt huren in Slovenië, een luxe vakantie zoekt met veel faciliteiten en heerlijke thermaalbaden of een ecocamping zoekt bij het meer van Bled. Slovenië heeft zo enorm veel soorten accommodaties in de prachtige natuur!

Slovenië is een verborgen juweel in Europa dat perfect is voor gezinnen die op zoek zijn naar een mix van avontuur, natuur, en comfort. Dit land biedt een verscheidenheid aan kindvriendelijke accommodaties die passen bij elke voorkeur en budget. Wij hebben genoten in gebieden als Kranjska Gora, Bela Krajina en het bijzondere Velika Planina. Hier is een greep uit de soorten accommodaties, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Glamping in Slovenië

Ervaar de schoonheid van de Sloveense natuur met een vleugje luxe. Glamping sites in Slovenië bieden volledig uitgeruste tenten met comfortabele bedden en vaak privésanitair, ideaal voor gezinnen die willen genieten van de buitenlucht zonder in te leveren op comfort.

Luxe hotels met faciliteiten

Slovenië herbergt meerdere luxe hotels die speciaal zijn uitgerust met faciliteiten voor kinderen, zoals zwembaden, speeltuinen, en kinderclubs, waardoor het hele gezin kan genieten van een zorgeloze vakantie.

Appartementen met fijne voorzieningen

Voor gezinnen die op zoek zijn naar een thuis weg van huis, bieden appartementen in Slovenië een flexibele en comfortabele optie met keukens, meerdere slaapkamers, en soms zelfs een tuin of balkon.

Bijzonder overnachten in Slovenië

Ontdek unieke accommodaties in Slovenië zoals boomhutten, historische kastelen, of landelijke boerderijen voor een onvergetelijke ervaring die het avontuurlijke hart van elk kind (en ouder) sneller zal doen kloppen.


Bij samenwerkingen kunnen we gebruik maken van affiliate links. Dit betekent dat als je iets boekt of aanschaft via deze links bij de genoemde (reis)organisaties, wij  een kleine commissie ontvangen. Kleine Wereldreiziger kan bestaan door deze commissies. We kiezen echter heel specifiek onze samenwerkingspartners en bevelen alleen partijen aan waar wij zelf ook producten kopen en waarover we tevreden zijn tijdens onze vakanties, rondreizen of roadtrips met ons gezin.