Disneyland Parijs voorjaar tips
Disneyland Parijs
Mireille Steegmans
Disneyland Parijs
03/14/2024
3 min

Vier het voorjaar bij Disneyland® Paris "with a magic twist"

03/14/2024
3 min

Het is weer lente bij Disneyland Paris! De lentekriebels hangen weer in de lucht en dat is dé tijd van het jaar waarin veel gezinnen de definitieve invulling gaan geven aan de mei- zomer of herfstvakantie. Heb je dit voorjaar Frankrijk en Disneyland Paris op de planning staan met je gezin? Wacht dan niet te lang met de vakantieplannen definitief maken. Je kunt nu boeken met flexibele boekingsvoorwaarden en als ik je vertel wat er allemaal te doen is in het voorjaar bij Mickey, Donald, Goofy en alle andere Disney Figuren, dan wil je het liefst hier direct boeken!

Muziek en magie: bezoek Symphony of Colours

Bij Disneyland Paris vieren ze de lente en de zomer dit jaar onder de noemer "Disney Symphony of Colours" en vooral de lente is in mijn ogen een ontzettend gezellige tijd om het park te vereren met een familiebezoek. Natuurlijk krijg je zoals altijd dat vleugje Disney magie met heerlijke muziek, shows en gezelligheid, maar in het voorjaar barst het in het park ook nog eens van de bloemcreaties vanwege de lente! Heerlijk al dat groen, een zonnetje in de wachtrij en met een beetje geluk kunnen de jassen op de hotelkamer blijven liggen.

Disneyland Parijs voorjaar shows

Nieuwe shows bij Disneyland Paris

Er zijn dit jaar natuurlijk weer nieuwe shows in Disneyland Paris waar je maximaal kunt genieten van dansers en natuurlijk de Disney verhalen. Tot en met 30 september 2024 zijn deze twee nieuwe shows te bewonderen:

Disney Electrical Sky Parade, een kleurrijke droneshow

De Disney Electrical Sky Parade is een nieuwe droneshow in Disneyland Paris. Deze moderne show brengt nostalgie en innovatie samen met zo'n 500 drones die de iconische paradewagens uitbeelden, aangevuld met videoprojecties, lichteffecten en fonteinen. Elke avond wordt de hemel boven het Sleeping Beauty Castle verlicht met een spektakel van kleurrijke lichten, geïnspireerd door de populaire Main Street Electrical Parade. De show van 6 tot 8 minuten is een dagelijks hoogtepunt vóór de avondshow Disney Dreams. Check de show- en paradetijden in de officiële Disneyland Paris app. Handig om te weten: de show gaat alleen door als het weer het toelaat.


A Million Splashes of Colour, een nieuwe dagshow

Heerlijk deze show, ook voor de allerkleinsten! Maak je klaar voor een swingende ervaring bij het Kasteel van Doornroosje met de gezellige danspassen van Mickey, Timon, Joy, Mirabel en heel veel andere bekende Disney- en Pixar Figuren. Deze energieke show brengt een scala aan beroemde verhalen tot leven, ondersteund door zowel klassieke als moderne Disney liedjes die voor alle leeftijden wel herkenbaar zijn. De show duurt ongeveer 30 minuten, draait elke dag en is een kleurrijk spektakel. Voor actuele show- en paradetijden raadpleeg je de officiële Disneyland Paris app.

> Klik hier voor meer informatie over de shows en parades

Disneyland tips voorjaar

Daarom wil je slapen bij Disney

Dit voorjaar naar Disneyland Paris met je gezin en jezelf maximaal laten onderdompelen in de wereld van Walt Disney? Overnacht deze lente dan ook in één van de Disney Hotels en profiteer van exclusieve extra's zoals Extra Magic Time, waarmee je eerder toegang krijgt tot de parken dan andere gasten en gratis parkeren bij zowel je hotel als de parken. Elk hotel is uniek gethematiseerd, waardoor je je dag en nacht in de Disney sferen bevindt, perfect voor elke leeftijd en echt genieten kan ik je vertellen! De grootste voordelen even kort uitgelicht:

  • Extra Magic Time - Als hotelgast krijg je dagelijks eerder toegang tot beide Disney Parken voor exclusieve attracties en ontmoetingen met Disney Figuren.
  • Ontbijt met Disney Figuren - Mogelijkheid om een ontbijt met Disney Figuren te reserveren bij Plaza Gardens, mét vroege toegang tot het park.

Wil je langer dan 2 of 3 nachten verblijven bij Disneyland Paris in het voorjaar? Dan raad ik je aan om bij Disney Davy Crockett Ranch te verblijven.

Disneyland Parijs aanbiedingen lente

Dit artikel is  tot stand gekomen door een samenwerking met één van onze partners. Dit betekent dat de reis, het product of de inhoud van dit artikel gesponsord kan zijn of onderdeel uitmaakt van een betaalde samenwerking, waardoor we jou kunnen voorzien van gratis reisverhalen en tips op KleineWereldreiziger.nl. Wij werken alleen samen met partners die ons volledige redactionele vrijheid geven.