Met je huurauto naar het strand

Schade aan je huurauto gereden? No worries!

Ongelukken gebeuren en dat geldt ook voor schade aan de huurauto. Het is zeker niet iets dat je wilt tijdens je vakantie, maar gelukkig  heb ik de perfecte oplossing. Een huurauto via onze huren bij Sunny Cars is 100% zorgeloos op reis gaan en alles is geregeld vanaf de reservering tot aan de afhandeling van declaraties. De all-in autohuur van Sunny Cars is inclusief schadeverzekering (CDW) en de WA-verzekering is gratis aangevuld met een dekking van minimaal € 10 miljoen. Zo kun je met een gerust hart genieten van je vakantie.

Wat te doen bij schade aan je huurauto?

  • Contacteer de lokale wagenparkaanbieder bij welke schade dan ook. De contactgegevens vind je op het huurcontract en zul je waarschijnlijk ook meegekregen hebben bij het ophalen van je huurauto.
  • Documenteer de schade dus maak foto's van de schade en bewaar de bonnen of facturen wanneer je iets hebt voorgeschoten, want zo kun je de schade achteraf declareren zonder problemen.
  • Is er een derde partij betrokken? Contacteer dan ook de lokale wagenparkaanbieder en vraag of een politierapport nodig is, ook als je zelf geen schade hebt en de derde partij wel kan dat nuttig zijn.
  • Een politierapport bij schade of een eenzijdig ongeval is in sommige landen verplicht. Op bestemmingen zoals Curaçao en Kroatië moet je een rapport laten opstellen. Raadpleeg altijd de huurvoorwaarden, zodat je weet wat je moet doen. Bij twijfel bel je Sunny Cars.
  • Is er bestaande schade aan je huurauto bij het ophalen? Zorg ervoor dat alle bestaande schade wordt genoteerd op het formulier van de verhuurder ter plaats, want dit voorkomt onenigheid na de huurperiode. Foto's maken kan ook slim zijn.
  • Neem in geval van pech altijd eerst contact op met de lokale wagenparkaanbieder voor pechhulp. Schakel nooit zelf de wegenwacht in zonder overleg.
  • De kosten voor glas-banden-bodem-dakschadedekking zijn gedekt bij Sunny Cars. Lees meer over deze dekking in de huurvoorwaarden.

Afhandeling en terugbetaling door Sunny Cars

Heb je schade gereden op vakantie met je huurauto? Geen zorgen. Het eigen risico is onderdeel van de all-in formule van Sunny Cars en krijg je van Sunny Cars terugbetaald. De afdeling customer care staat voor je klaar om alles te vertellen over de afhandeling en hoe te declareren. Conclusie: bij schade aan je huurauto, pech onderweg of zelfs een ongeluk, staat Sunny Cars voor je klaar, 24 uur per dag. Zo kun je dus met je gezin genieten van de vakantie zonder enige zorgen, want de all-in autohuur geeft gewoon écht dekking. Huur vandaag nog bij Sunny Cars  de zorgeloze vakantie die je verdient en als je dat doet via Kleine Wereldreiziger dan krijg je ook nog een hele leuke korting.

Auto huren met korting bij Kleine Wereldreiziger

Je auto huren met ledenvoordeel is bij Kleine Wereldreiziger een fluitje van een cent. Snel, gemakkelijk en met het voordeel van een cashback na afloop van je huurperiode. Omdat wij partner zijn van Sunny Cars krijg jij een deel van het geld retour op je huurauto. Droom je van een roadtrip in het prachtige bella Italia, het zonnige España of misschien zelfs nog verder weg? Huur je Sunny Cars huurauto met korting bij Kleine Wereldreiziger, bij ons begint jouw zorgeloze vakantie direct bij de autohuur, vol gemakken en voordelen.

Ben je lid van Kleine Wereldreiziger PLUS? Of heb je één van onze stadsgidsen of reisgidsen aangeschaft? Dan kun je een leuk retourbedrag aanvragen als je een auto huurt bij Sunny Cars via Kleine Wereldreiziger.

Wist je dit over de prijs van je huurauto bij Sunny Cars?

Je vakantie is geboekt, maar die huurauto komt ter plaatse wel. Ik snap de gedachte, maar wil je behoeden voor enige teleurstellingen. Een huurauto vooraf boeken is niet alleen goedkoper, maar je hebt ook ruim de keus uit de verschillende modellen auto's. Maak je niet druk over welke verzekeringen je moet afsluiten. Wij houden ook niet van gedoe. Bij Sunny Cars zijn alle verzekeringen die je nodig hebt standaard al inbegrepen. En sta je onderweg met pech? De pechhulp is voor rekening van Sunny Cars, zij staan 24/7 voor je klaar. Dat is pas met een zorgeloos gevoel op vakantie gaan!

Zomeractie Kleine Wereldreiziger 2024