Overnachten in een kasteel met kinderen
Overnachten in een kasteel met kinderen

Le Château de Modave

Overnachten in een kasteel met kinderen
In de natuur

Overnachten in een kasteel

Authentiek en sfeervol

Vanaf € 125 per nacht (o.b.v. 2 volwassenen en 1 kind)

Overnachten in een kasteel

Le Château de Modave of in het Nederlands het Kasteeldomein van Modave. Het is echt een kasteel uit een sprookje waar je gewoon met je gezin kunt overnachten! Dat moet je toch een keertje gedaan hebben, of niet?!

Overnachten in een kasteel, midden in de natuur

In het plaatsje Modave ligt deze geweldige wereldplek: het Kasteeldomein van Modave. De ingang ziet er veelbelovend uit als we de afslag nemen. Geen verkeerde keuze dit mooie château zo blijkt als we de enorme oprijlaan afrijden. Het goed onderhouden château torent aan het eind van de kasteellaan boven het landschap uit en de poort is al even indrukwekkend. Gaaf om te overnachten in het Kasteeldomein en om je echt een prins of prinses in een kasteel te voelen! Je zult bij Le Château de Modave als gezin echt genieten, dat kan niet anders.

Gastronomie op een bijzondere manier

Het hele Kasteeldomein van Modave is vrij toegankelijk en het landschap is echt enorm. Het Kasteeldomein van Modave biedt een gîte aan in één van haar 22 kamers, oftewel: een overnachting inclusief ontbijt in de vorm van een buffet. Alleen op zondag is het mogelijk om tussen 12.00 uur en 16.00 uur te genieten van een bijzondere brunch voor €55 per persoon in het Brasserie-Restaurant. Iedere zondag komen 150 à 200 mensen genieten van de brunch. Wij waren er zelf helaas niet op zondag, maar durven wel te garanderen dat de brunch goed is. Met wat oudere kinderen die lekker eten kunnen waarderen is de brunch zeker een aanrader, anders wel wat prijzig. Vraag naar de mogelijkheden. In het dorpje Modave zelf liggen ook een aantal faciliteiten die voor gezinnen prettig zijn: sowieso een pizzeria en een ijssalon! In het Brasserie-Restaurant van Le Château de Modave kun je dagelijks à la carte lunchen, mits je hebt gereserveerd. Wij vinden het een geweldige combinatie. Na een ochtend wandelen en cultuur op het domein van 450 hectare hier lekker aanschuiven.

Het meest bijzondere aan Le Château de Modave?

Het is het totaalplaatje wat deze plek zo bijzonder maakt. De hele sfeer op het Kasteeldomein van Modave is perfect, vanaf het moment dat je de poort binnen rijdt waan je jezelf in een sprookje. Kinderen zullen het hier geweldig vinden! Vooral met oudere kinderen die van lekker eten houden is dit echt een plek om een bijzondere nacht door te brengen!

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.


Kasteel van Modave
Kasteel van Modave
Kasteel van Modave