arrow_drop_up arrow_drop_down
De nieuwe Camelbak Eddy+: 25% meer water per slok

De nieuwe Camelbak Eddy+: 25% meer water per slok

Wij hebben allemaal onze eigen Camelbak Eddy fles en dat zorgt ervoor dat wij meer water drinken dan we anders zouden drinken. Nee, dit is geen verkooppraatje: dit is echt zo! En bij de nieuwe Camelbak eddy+ schijnt dat dus nog beter te zijn. Deze willen we dus even aan een test gaan onderwerpen.De nieuwe drinkfles Camelbak eddy+ is een drinkfles met slimme drinktuit voor de juiste hoeveelheid water. Hij geeft zelfs 25% meer water per slok is gebleken uit tests. En dat is erg prettig volgens gebruikers zo blijkt uit onderzoek. Zo kun je lekker vlot drinken tijdens de fitness, trailrun of op je werk. De siliconen drinktuit, verbonden aan een rietje, opent zich door er zachtjes op te bijten. Als je erop zuigt geeft hij een flinke slok water zodat je makkelijker je dorst kunt lessen. De drinkfles is eenvoudig te reinigen en vaatwasmachinebestendig. De onderdelen zijn los verkrijgbaar. Dat laatste is wel handig, want het reinigen van de drinktuit vinden wij soms toch wel wat bewerkelijk, vooral als we op vakantie zijn. We hebben er een speciaal borsteltje voor. Maar het gemak van deze fles is voor ons dusdanig groot dat we dat schoonmaken voor lief nemen.

Waarom de Camelbak eddy+?

Het grote voordeel van de Camelbak eddy+ is dat je de fles niet hoeft te kantelen als je drinkt. Handig in de auto of op de fiets, zo houd je je blik altijd gericht op de weg en dat is wel zo veilig. De drinktuit sluit geheel af zodra je er niet meer op bijt. Als de fles omvalt is dat geen probleem, de vloeistof wordt door de drinktuit tegengehouden. De dop is 100% lekvrij, je kunt de drinkfles dus met een gerust hart op je bureau zetten of in de auto op de bijrijdersstoel. Door de ruime opening is de drinkfles ook geschikt voor ijsblokjes. De dop heeft een draagbeugel en is makkelijk met twee vingers te dragen of te bevestigen aan een karabijnhaak. De drinktuit klapt handig naar binnen. De Camelbak eddy+ is gemaakt van BPA-vrij Eastman Tritan-kunststof. Zowel fles, dop als rietje zijn vaatwasserbestendig. Verkrijgbaar in de maten 600, 750 en 1000 ml.

Bespaar 200 wegwerpflessen per jaar

Een recente studie aan de Pepperdine University in de VS toonde aan dat mensen 24% meer water drinken met de eddy+-fles vanwege het gebruiksgemak. Ook het milieu is gebaat bij gebruik van een duurzame drinkfles: als je een eddy-fles 30 dagen gebruikt bespaar je daarmee ruim achttien plastic wegwerpflessen. Dat is meer dan tweehonderd wegwerpflessen per jaar. Per persoon. De Camelbak eddy+ is verkrijgbaar bij outdoor- en kookwinkels, koffie- en theewinkels en apotheken. En natuurlijk bij Bever.