Kindvriendelijk Natuurhuisje in de Ardennen
Kindvriendelijk Natuurhuisje in de Ardennen

Natuurhuisje Pepinster

Kindvriendelijk Natuurhuisje in de Ardennen
Inclusief hout voor de kachel

Kinderbed en kinderstoel op aanvraag

Gerenoveerde woning

Vanaf € 939,- per week

Heerlijk voor gezellige zomeravonden

Vakantiehuis Pepinster in de Belgische Ardennen is een gerenoveerde woning die vroeger dienst deed als conciërgewoning van een kasteel. Dit prachtige vakantiehuis is helemaal gerenoveerd tot een modern en comfortabel vakantiehuis en de sfeer die hier hangt is echt bijzonder.

Centraal gelegen en bijzonder

Het vakantiehuis ligt centraal in Pepinster op een half uurtje rijden van Luik en is de vroegere conciërgewoning. Vanuit het plaatsje Pepinster zijn ook Maastricht, Aachen en natuurlijk het Drielandenpunt makkelijk bereikbaar. Genoeg te doen en beleven dus in de omgeving met je kinderen. Een kasteel spreekt natuurlijk altijd tot de verbeelding en het is bijzonder dat je een brug moet oversteken om het vakantiehuis te bereiken. De eigenaren van het kasteel wonen een paar honderd meter verderop, het kasteel zelf is dus nog gewoon bewoond. Je hebt de beschikking over je eigen accommodatie en op loopafstand liggen ook de winkels van het leuke stadje Pepinster.

Wandelen in de natuur of in de stad

Verwacht niet te veel van het kleine plaatsje Pepinster, maar het is zeker een leuk stadje om een keer doorheen te lopen en in de omgeving zijn prachtige wandelroutes voor jong en oud. Als je met je gezin wilt genieten van de natuur van de Ardennen dan ben je hier dus helemaal op het juiste adres. Vanuit Vakantiehuis Pepinster is het een kleine 6 kilometer rijden naar Verviers dat vooral bekend is vanwege haar textielindustrie. Je kunt in Verviers verse producten kopen op de markt zaterdagochtend, lekker om op de BBQ te doen 's avonds bij de ondergaande zon als je weer bij het kasteel bent. Verder kun je makkelijk vanuit Pepinster makkelijk naar Spa en Malmédy rijden als je in België wilt blijven. Aan de andere kant is ook Duitsland op een steenworp afstand. Als je gaat wandelen in de natuur dan kun je hier rekenen op beekjes en riviertjes, oftewel: lekker ravotten met kinderen in een prachtige omgeving.

Het meest bijzondere aan Vakantiehuis Pepinster?

In de omgeving van dit charmante dorpje liggen nog meer kastelen dus voor wie van kastelen houdt is dit een perfecte plek in de Ardennen. Je overnacht zelf in de linker vleugel die je op de foto ziet en de slaapkamers liggen in de toren waar je met draaitrappen kunt komen. Vakantiehuis Pepinster is erg compleet en modern ingericht en je hebt een privétuin met BBQ, heerlijk voor gezellige zomeravonden. Wie wil zich niet een keer een prins of prinses voelen?

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.