Reizen in Zuid-Amerika met je gezin

Avontuur, cultuur en natuur.

Zuid-Amerika

Zuid-Amerika met kinderen is heerljik als je avontuurlijk bent en een combinatie zoekt van natuur en cultuur. Het is een continent vol avontuur, natuur en cultuur, perfect voor gezinnen die samen de wereld willen ontdekken. Zuid-Amerika bruist van de diversiteit. Van de adembenemende Andesgebergten tot de mysterieuze Amazone, van levendige steden tot serene stranden, elk land heeft zijn eigen charme en avonturen om te ontdekken. We nemen je mee naar enkele van de populairste landen in Zuid-Amerika die bij gezinnen in de smaak vallen. Elk van deze landen biedt een unieke ervaring voor gezinnen die op zoek zijn naar een mix van avontuur, cultuur, natuur en ontspanning.

Brazilië

Bekend om haar uitbundige carnaval, voetbalpassie, en het iconische Christus de Verlosser standbeeld in Rio de Janeiro. Brazilië is een feest van kleuren, smaken en geluiden. Ontdek samen de Amazone of geniet van de zon op de prachtige stranden.

Argentinië

Het land van de tango, uitgestrekte landschappen en heerlijke steaks. Bezoek de bruisende hoofdstad Buenos Aires, ontdek de indrukwekkende Iguazu-watervallen en waag je aan een avontuur in Patagonië.

Peru

Rijk aan Inca-geschiedenis, met als hoogtepunt Machu Picchu. Peru biedt een fascinerende mix van geschiedenis, natuur en cultuur. Vergeet ook niet de kleurrijke markten en de heerlijke keuken te ontdekken.

Colombia

Eens berucht, nu een parel van Zuid-Amerika. Colombia verrast met zijn vriendelijke mensen, kleurrijke steden zoals Cartagena, en prachtige natuurlijke landschappen.

Chili

Van de droogste woestijn ter wereld in Atacama tot de gletsjers in Patagonië, Chili is het land van extremen en perfect voor avontuurlijke gezinnen.

Ecuador & de Galapagos Eilanden

Ecuador, met zijn rijke biodiversiteit en de betoverende Galapagos Eilanden, is een waar paradijs voor natuur- en dierenliefhebbers.

Over de meedogenloze Andes naar Chili
0
Over de meedogenloze Andes naar Chili

Mireille Steegmans

Over de meedogenloze Andes naar Chili