Nutchel forest village Elzas Frankrijk

Accommodaties Elzas

Nutchel Forest Village Alsace

Back to basic in de Elzas! Eén ding is zeker als je naar Nutchel forest village gaat: je komt er heerlijk tot rust. We verlichten onze cabin met olielampen en kaarsen. Iedere ochtend brandt de houtkachel om thee te kunnen zetten en in de avond bij zonsondergang roosteren we marshmallows. De efficiënt ingerichte houten cabins hebben volop privacy en nodigen uit tot het hebben van quality time met je hele gezin. Plan de dagen niet vol als je hier bent, maar verblijf op het domein en geniet samen van het bouwen van hutten, spelletjes doen, een potje badminton en lekker lezen bij het haardvuur. In het winkeltje bij de receptie koop je (h)eerlijke producten! Wij hebben na een paar nachten hier heel snel nog 3 extra nachten bijgeboekt. Dat zegt waarschijnlijk genoeg ;-)

Leuke uitjes in de omgeving? Jazeker! Wandelen en fietsen in de prachtige natuur van  Vallée de la Bruche. klimmen, klauteren en ziplinen bij Alsace Adventure Park en een uitdagende wandeling naar Temple du Donon zijn in ieder geval aanraders voor gezinnen.

> Lees meer

Boeken bij Nutchel

Review Nutchel forest village Elzas Frankrijk

Huttopia Wattwiller (met camping)

Hier ga je naartoe voor een natuurvakantie in de Elzas! Wat is dit een heerlijke plek om even bij te komen in de bossen. Huttopia Wattwiller ligt op een steenworp afstand van de stad Mulhouse en vlakbij het sfeervolle Colmar. Wij genieten van het binnenzwembad en er is in de zomer ook een mooi buitenzwembad. Er ligt een camping bij dit Huttopia park dus je kunt kiezen of je met je eigen kampeermiddel gaat of een cahutte, chalet,  of canvas tent boekt. Wij slapen in Chalet Evasion en horen de vogels fluiten in de ochtend en andere dieren ritselen in de natuur als we op ons terras zitten met een croissant van de broodjesservice en een lekkere kop thee.

> Lees meer

Huttopia Wattwiller met kleuter

Center Parcs Les Trois Forêts

Vooruit, deze Center Parcs ligt officieel in het Franse departement Moselle. Maar dit vakantiepark is zo dicht bij de Elzas en geschikt voor gezinnen dat we hem hier wél noemen.

Boeken bij Center Parcs

Zomeractie Kleine Wereldreiziger 2024