Agriturismo met zwembad in Toscane

Accommodatie in Toscane

Toscane wordt ieder jaar populairder bij Nederlandse gezinnen. Logisch, want Toscane heeft veel te bieden. Leuke steden zoals Firenze en Pisa, maar ook leuke waterparken en pretparken. Wie aan de kust wil verblijven zit ook prima in Toscane. We tippen hier leuke plekken om te overnachten met je gezin. Het is een combinatie van plekken die we zelf hebben bezocht en accommodaties die onze volgers hebben getipt.

Vakantiehuis Flavia

Vlak bij een paar prachtige Italiaanse steden en met een mooi uitzicht over de groene heuvels. Voor kinderen is hier een speelplaats en daarmee is dit vakantiehuis in Toscane voor gezinnen een fijn plekje.

> Boeken bij Booking.com

Vakantiehuis Toscane met kids

Agriturismo Podere Campaini

Niet ver van Volterra liggen deze basic appartementen in Toscaanse stijl. Heerlijk voor gezinnen met een wasmachine, eigen keuken en natuurlijk het zwembad. Perfect plekje met kinderen

> Boeken bij Booking.com

Appartement agriturismo Italie met kinderen

Agriturismo Selvella

Een heerlijk landhuis met zwembad midden in de natuur tussen de heuvels van Val d'Orcia. Zelfgemaakte olijfolie, jam en dagelijks verse eieren. Samen genieten bij de open haard.

> Boeken bij Booking.com

Leuke agriturismo Toscane met kinderen

Borgo Casalvento

Agriturismo met 6 appartementen variërend van 4 tot 7 personen. Volledig in Toscaanse stijl. Dit is echt zo'n plek om lekker met je gezin maximaal te genieten van de Italiaanse gezelligheid

> Boeken bij Booking.com

Agriturismo met speeltuin in Toscane

Agriturismo Montescalari

Bij deze agriturismo krijg je gegarandeerd de echte Italiaanse belevenis en zelfs nog meer met je kinderen op vakantie in Italië. Dit is een echt sfeervol vakantiehuis.

> Boeken bij Booking.com

Agriturismo Toscane voor gezin

Agriturismo Fattoria di Firenze

Een topper in het aanbod van agriturismo's in Toscane. De appartementen hebben ruime slaapkamers en zijn voorzien van alle gemakken waar je als familie echt blij van wordt.

> Boeken bij Booking.com

Agriturismo Toscane met kinderen

Zomeractie Kleine Wereldreiziger 2024