Borgo Casalvento Cantagrillo
Landhuis met speeltuin in Toscane

Borgo Casalvento

Toscane
Borgo Casalvento Cantagrillo
Landhuis met speeltuin in Toscane

Borgo Casalvento

Toscane
Borgo Casalvento Cantagrillo

Aangesloten bij Bikotel

Geweldige locatie in de bergen

Authentiek in Portugal

Vanaf € 490,- per week

Borgo Casalvento, onder de Toscaanse zon

Je bent gewaarschuwd: als je in Borgo Casalvento bent geweest dan is de kans groot dat je nog een keertje terug wilt gaan. Deze agriturismo bestaat uit 6 appartementen die volledig zijn ingericht in Toscaanse stijl: sfeervol dus. De appartementen zijn voor 4 tot 7 personen, ruim van opzet en allemaal uniek in hun soort.

Een klein ‘resort’ in Toscane

Borgo Casalvento is intiem qua opzet en heeft appartementen met airco die echt van alle gemakken zijn voorzien en dat is echt heel fijn voor families. Dit is een echte authentieke agriturismo in bella Italia. Een magnetron, vaatwasser, wasmachine goed ingerichte keuken maken dit echt een heerlijke plek voor gezinnen. Wij vinden de speeltuin heel erg compleet, hier kan worden geklommen en gespeeld en ook voor hele kleine kinderen is dit een ideale plek. Lekker rustig en alles bij de hand. Er is ook een peuterbad van ongeveer 60 centimeter diep dus als je een zwemband meeneemt dan kan hier volop gezwommen worden, ook door baby’s onder begeleiding. Op dit heerlijke plekje is echt aan alles gedacht en gezinnen kunnen hier lekker ontspannen, vanuit appartement ‘La Corte’ werkt de babyfoon in ieder geval aan het zwembad. Ieder appartement heeft overigens ook een eigen terras, parasol en BBQ. Heb je vragen of mis je iets? Dan kun je hier altijd om vragen, niets is de eigenaren te veel. Hier hebben ze echt goed begrepen wat service is! Handig om te weten: Aan de zwembadzijde heb je vooral de ochtendzon en aan de andere zijde heb je juist de avondzon.

Stedentrips en picknicken in de heuvels

Het landhuis ligt redelijk centraal dus je zit relatief dicht bij de prachtige steden Florence, Pisa, Sienna en Lucca. Allemaal de moeite waard om te bezoeken, al moet je in het hoogseizoen wel even je programma wat aanpassen met kinderen als de temperaturen tropisch zijn: vertrek extreem vroeg, zodat je de stad ziet ontwaken en zorg dat je tijdens de siësta weer terug bent in Borgo Casalvento is onze tip. Fijn voor de kids en dus ook fijn voor ouders. Je kunt natuurlijk ook tijdens de siësta een heerlijke stop maken op de heuvel en lekker picknicken met een uitzicht over Pistoia!

Het meest bijzondere aan Borgo Casalvento?

De volledigheid van de faciliteiten en mogelijkheden voor gezinnen! Als je kinderen hebt en je boekt een appartement aan de zwembadzijde dan heb je continue goed zich op het zwembad en vanaf het zwembad. De speeltuin is lekker compleet. Niet alleen kinderen vermaken zich hier, ook als ouder kun je hier heerlijk relaxen als je het ons vraagt!

Meer overnachtingen met kinderen

Glamping Landal Coldenhove

Top 3 landen in Europa

Leuke accommodaties in Thailand met kinderen

Top 3 in Azië

Appartement Parijs met kinderen

Top 3 steden met kinderen