Nutchel forest village Elzas Frankrijk

België

Bij België denken wij direct aan avontuur, gezelligheid, een huisje met een kachel en een gemoedelijk sfeertje met een Belgisch biertje en een lekker kaasje. In België zijn er van die heerlijke huisjes in de natuur, luxe vakantiehuizen met zwembad maar ook gemoedelijke hotelletjes en fijne vakantieparken.

België, een land vol verborgen schatten en adembenemende landschappen, biedt ook een schat aan mogelijkheden voor families die op zoek zijn naar een fijne en kindvriendelijke overnachting. Of je nu de voorkeur geeft aan de rust van de natuur, het gemak van een vakantiepark of de unieke ervaring van ergens speciaal overnachten, België heeft het. In België is er voor elk gezin wel een vakantieoptie te vinden. Of je nu kiest voor de levendigheid van een vakantiepark, de natuurlijke charme van Landal, de faciliteiten van Center Parcs of de unieke ervaring van overnachten in de natuur.

Vakantieparken in België

Vakantieparken zijn de ideale optie voor gezinnen die op zoek zijn naar een zorgeloze vakantie vol vermaak en comfort. In België vind je een breed scala aan parken die zijn uitgerust met faciliteiten en activiteiten speciaal ontworpen voor kinderen. Van zwembaden met glijbanen tot speeltuinen, animatieteams en familievriendelijke restaurants, alles is aanwezig om zowel jong als oud een onvergetelijke tijd te bezorgen. Veel van deze parken bevinden zich in de buurt van natuurlijke bezienswaardigheden of historische steden, wat ze een perfecte uitvalsbasis maakt voor het verkennen van de omgeving.

Landal GreenParks in België

Landal GreenParks, met verschillende locaties verspreid over België, staat bekend om haar focus op natuur en duurzaamheid. Deze parken bieden niet alleen comfortabele accommodaties maar ook een scala aan buitenactiviteiten die het hele gezin dichter bij de natuur brengen. Wandelen, fietsen, en zelfs avontuurlijke sporten zijn hier aan de orde van de dag. Landal parken zijn ideaal voor gezinnen die de voorkeur geven aan een actieve vakantie in de buitenlucht, met de zekerheid van een comfortabele thuisbasis aan het einde van de dag.Zwemme

Center Parcs, subtropische zwemmen

Center Parcs, een naam die synoniem staat voor familievakanties, biedt ook in België fantastische opties. Deze parken zijn beroemd om hun subtropische zwemparadijzen, uitgebreide indoor speelparadijzen en een breed aanbod aan activiteiten voor alle leeftijden. Of je nu wilt ontspannen in de spa terwijl de kinderen de glijbanen verkennen of samen avonturen beleeft op het klimparcours, Center Parcs heeft alles in huis voor een onvergetelijke familievakantie.

Uniek overnachten in de Belgische natuur

Voor de avontuurlijke gezinnen die iets buiten de gebaande paden willen treden, biedt België unieke overnachtingsmogelijkheden midden in de natuur. Denk aan charmante boomhutten en luxe glampingtenten die een bijzondere ervaring bieden onder de sterrenhemel waarvan de Nutchel forest village Les Ardennes toch wel onze favoriet zijn!

Bij samenwerkingen kunnen we gebruik maken van affiliate links. Dit betekent dat als je iets boekt of aanschaft via deze links bij de genoemde (reis)organisaties, wij  een kleine commissie ontvangen. Kleine Wereldreiziger kan bestaan door deze commissies. We kiezen echter heel specifiek onze samenwerkingspartners en bevelen alleen partijen aan waar wij zelf ook producten kopen en waarover we tevreden zijn tijdens onze vakanties, rondreizen of roadtrips met ons gezin.