Overnachten met kinderen in de Elzas

Vakantiehuizen Ardennen

Nutchel forest village Les Ardennes

Ik val maar meteen met de deur in huis: dit is de fijnste plek waar we ooit geweest zijn in de Ardennen. Bij Nutchel forest village Les Ardennes ben je gewoon echt in de natuur en kun je lekker avonturieren. Fietsen, wandelen, vuurtje stoken en marhmallows maken, houtjes sprokkelen en genieten van de natuur.

> Lees meer

> Boeken bij Nutchel

Tiny house in de Ardennen met kinderen

Vakantiehuis Pepinster, Durbuy centrum

Overnachten in een heus kasteel. Dit is een moderne cottage met een toren, gelegen in de Ardennen bij het dorp Spa en Malmedy.

> Lees meer

> Boeken bij Natuurhuisje

Vakantiehuis Ardennen met open haard

Le Château de Modave, Modave

Dit is echt een kasteel uit een sprookje waar je gewoon met je gezin kunt overnachten! Dat wil je toch een keertje gedaan hebben? De omgeving bij dit kasteel is prachtig, je kunt er geweldig wandelen met kinderen.

> Lees meer

> Boeken bij Booking.com

Slapen in een kasteel in België met kinderen

La Capri Ardennaise, Stavelot

Eenvoudig, maar zeer sfeervol vakantiehuis in de Ardennen voor twee of drie gezinnen. Inclusief jacuzzi en vlakbij het circuit van Spa.

> Lees meer

> Boeken bij Booking.com

Vakantiehuis in de Ardennen met kinderen

4,5-sterren villa in Durbuy

Een heerlijke villa die van alle gemakken is voorzien, inclusief een infrarood sauna, fijne woonkeuken en mooi uitzicht over Durbuy. Wat een heerlijk kerst hebben wij hier gevierd!

> Lees meer

> Boeken bij Ardennes Etappe


Tip van Mireille: Kamperen bij de boer

Boerenbed heeft meerdere accommodaties in België die geweldig zijn voor gezinnen. Je kunt hier genieten van een glamping vakantie bij de boer en slaapt in een tent of sfeervol houten huisje, het ultieme buitenleven!

> Boeken bij Boerenbed

Hotel Côté Cour

Geen vakantiehuis, wel een heerlijke plek om te overnachten. Aan het centrale plein van Durbuy ligt deze prachtige plek met gerenoveerde kamers in geheel eigen thema. Een heerlijke plek voor gezinnen.

> Boeken bij Booking.com

Hotel in Durbuy met kinderen

Villa White, vlakbij Spa

Villa White ligt op een landgoed waar ook nog drie andere vakantiehuizen liggen en de eigenaren spreken Nederlands. Je hebt samen met deze accommodaties een zwembad tot je beschikking in Spa dat ook wel de parel van de Ardennen wordt genoemd.

> Lees meer

> Boeken bij Booking.com

Villa vlakbij Spa met gezin

Vakantiehuis Le Pasc'Anne, Gedinne

Deze heerlijke boerderij is van alle gemakken voorzien en is een geweldige plek om met twee gezinnen te bezoeken met haar vier slaapkamers. Bovendien een perfecte uitvalbasis voor leuke activiteiten.

> Lees meer

> Boeken bij Booking.com

Vakantiehuis in de Ardennen met kinderen

Azur en Ardenne, Barvaux-sur-Ourthe, Durbuy

Vakantiepark vlak bij Durbuy op het platteland en met binnenzwembad. Gelegen op de hoogten van Barvaux-sur-Ourthe biedt het vakantiedomein Azur en Ardenne prachtigen uitzichten op de omgeving.

> Boeken bij Booking.com

Luxe vakantiehuis in de Ardennen