Boerenbed in Brabant met kinderen

Bijzondere accommodatie België

Boerenbed Hoeve Den Overdraght

In het Vlaamse Poperinge ligt een ontzettend leuke BoerenBed boerderij waar je even helemaal lekker back to basic en in de natuur bent met je kinderen. Filip, Ann en hun kinderen ontvangen je ontzettend gastvrij, de kinderen van Daphne voelen zich er ook echt direct thuis! De omgeving - Westhoek - is een ontzettend fijne regio van waaruit je gemakkelijk stedentrips kunt maken naar Gent of Lille (Rijsel). In je tenthuisje kook je op de kachel en dat is ook meteen je verwarming. Als het donker wordt dan zorgt een olielampje voor de verlichting en voor sfeer.

> Lees meer

> Boeken bij Boerenbed

Glamping boerderij Belgie

Glamping Neufchâteau

Landal Glamping Neufchâteau in het gelijknamige plaatsje Neufchâteau in de Belgische Ardennen is een gloednieuwe luxe glamping midden in het bos van de Ardennen en bij natuurpark Haute-Sûre Forêt d’Anlier in de buurt. Tijdens deze luxe vorm van kamperen ben je van alle gemakken voorzien. Wij worden blij van al dat groen om ons heen!

> Lees meer

> Boeken bij Landal

Landal Glamping Neufchâteau

Natuurhuisje Pepinster

Vakantiehuis Pepinster in de Belgische Ardennen is een gerenoveerde woning die vroeger dienst deed als conciërgewoning van een kasteel. Dit prachtige vakantiehuis is helemaal gerenoveerd tot een modern en comfortabel vakantiehuis en de sfeer die hier hangt is echt bijzonder.

> Lees meer

> Boeken bij Natuurhuisje