Kandy met kinderen bezoeken

Kandy

Ervaar de essentie van Sri Lankaanse cultuur in Kandy, de stad van de heilige Tempel van de Tand en levendige traditionele dansen. Een verblijf in de stad zelf is niet noodzakelijk, omdat je Kandy ook tijdens een dagtrip op doorreis kunt bezoeken als je goed plant. Als je toch hier wilt verblijven, bijvoorbeeld omdat je de tempel in de namiddag bezoekt als de bustours weg zijn. Dan zijn dit goede opties:

Banana Bunks Kandy

Dit sfeervolle backpackers hostel biedt twee kamers of bedden in een slaapzaal. Niet voor ieder gezin weggelegd, maar wat een toplocatie, fijne sfeer en mooie plek is dit. Een gezellige accommodatie die dus budgetvriendelijke opties biedt, echt perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een eenvoudige, maar comfortabele plek om te verblijven die bovenal schoon is.

> Boeken bij Booking.com

Banana Bunks hotel Kandy Sri Lanka kids

The Kandyan Manor by Bhathiya & Suzy Kandy

Wat een lekker sfeertje in de rustieke cottages van deze homestay in Kandy. Er zijn verschillende soorten familiesuites en je kinderen voelen zich hier zeker weten direct thuis. Wat een heerlijke relax plek in Kandy is dit met een huiselijke sfeer met traditionele inrichting. Het is een goede keuze voor gezinnen die de lokale cultuur van dichtbij willen ervaren.

Boeken bij Booking.com

The Kandyan Manor by Bhathiya & Suzy