Nuwara Eliya met kinderen

Nuwara Eliya

Ontsnap naar Nuwara Eliya, een serene hooglandstad, bekend om zijn theeplantages, koloniale charme en koel klimaat. Je komt hier in Engelse sferen kan ik wel stellen, compleet met wat Engels weer als je pech hebt, maar zeker weten met een Engelse tea in de middag!

Jetwing St. Andrews Nuwara Eliya

In dit hooggelegen hotel waan je je gewoon serieus in Engeland, wij wel in ieder geval! De charmante kamers hebben een Engels sfeertje en dat is natuurlijk niet vreemd vanwege de historie van Sri Lanka en dit gebied. Het eten in dit hotel is heerlijk en iedere kamer heeft hier haar eigen unieke stijl. Wij zijn verliefd op dit historisch hotel met moderne voorzieningen. Met haar prachtige tuinen en elegante kamers biedt het een luxe verblijf voor gezinnen.

Boeken bij Booking.com

Mooi hotel in Nuwara Eliya met kinderen

Queenswood Cottage Nuwara Eliya

Gezellig plekje waar ze 's avonds een kruik komen brengen als het koud is, dat wil dan zeggen: koud volgens Sri Lankaanse begrippen! Het personeel is hier ontzettend lief en het eten perfect. Onze cottage is niet per se heel bijzonder, wel sfeervol en charmant. Deze accommodatie is gewoon prima voor een acceptabele prijs en centraal gelegen.

Boeken bij Booking.com

Eenvoudig hotel in Nuwara Eliya met kinderen

Tudor Barn Little England Cottages Nuwara Eliya

Wat een heerlijke en gezinsvriendelijke plek is dit op een toplocatie in Nuwara Eliya, inclusief spelletje voor kinderen en biljart. Deze cottages bieden een unieke Engelse landhuiservaring. Met volledig uitgeruste faciliteiten zijn ze ideaal voor gezinnen die zelfvoorzienend willen zijn, de villa heeft een keukentje.

> Boeken bij Booking.com

Kindvriendelijk hotel Nuwara Eliya

Zomeractie Kleine Wereldreiziger 2024