Massage bij Galle Face Hotel Colombo

Negombo en Colombo

Bijna iedere reis naar Sri Lanka begint en/of eindigt met een overnachting in Negombo of Colombo. Op allebei de plekken vindt je familiekamers, zwembaden en een fijne sfeer. Colombo, de bruisende hoofdstad van Sri Lanka, biedt een unieke mix van modern comfort en traditionele charme. Colombo is voor sommigen een geweldige stad, anderen ontvluchten deze plek het liefst snel. Wij horen zelf bij de eerste doelgroep en hebben genoten van ons verblijf in Colombo, het lekkere eten en de luxe die we hadden in ons hotel met een massage op de laatste middag voor vertrek. Maar Colombo blijft natuurlijk een grote stad, waar Negombo wat gemoedelijker is. 

Jetwing Beach Hotel Negombo

Wij vinden dit een heerlijk hotel direct aan het strand en een fijne binnenkomer in Sri Lanka. Luxe, comfortabel, meerdere restaurants, verschillende zwembaden en veel ruimte. Ik heb gevraagd of ze de heerlijke schommel aan de boom op het strand willen terughangen, want die miste ik bij mijn tweede verblijf bij Jetwing Beach Hotel Negombo.

> Boeken bij Booking.com

Kindvriendelijk Negombo Sri Lanka

Jasmin Villa Ayurvedic Resort Negombo

De sfeer van dit eenvoudige maar fijne hotel vinden wij geweldig. Het eten heerlijk en de mensen ontzettend vriendelijk. Je zit hier perfect voor een goede massage en een rustig verblijf. Ik kan het Jasmin Villa Ayurveda Resort wel omschrijven als het perfecte familieparadijs in Negombo, waar je kunt leren over de wonderen van Ayurveda. In het hele resort is gratis WiFi. Alle kamers hebben uitgebreide thee- en koffiefaciliteiten en een eigen badkamer. Verder een sauna en een zwembad en aan de excursiebalie boek je gemakkelijk een tour, chauffeur of ander uitje.

> Boeken bij Booking.com

Goedkoop hotel in Negombo met kinderen

Galle Face Hotel Colombo

Dit hotel is populair bij expats en dat is niet voor niets, want de ligging en de gezellige bar in dit iconische hotel zijn allebei fantastisch. Het gebouw stamt uit 1864 en herbergt zelfs de eerste auto van Prins Philipp van Engeland, Philip Mountbatten. De kamers stralen nog steeds de oude sfeer uit, maar dan wel in een comfortabel en modern jasje. Het zwembad is heerlijk en kinderen zijn hier en ook in de spa meer dan welkom, er zijn kinderarrangementen!

> Boeken bij Booking.com

Colombo Galle Face Hotel