Kindvriendelijk hotel in Chiang Rai
Kindvriendelijk hotel in Chiang Rai

Dusit Island Resort Chiang Rai

Kindvriendelijk hotel in Chiang Rai

Noord-Thaise inrichting

Gratis fietsen beschikbaar

Huurauto veilig te parkeren

Vanaf € 85,- per nacht (o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen)

Compleet, kindvriendelijk en prachtig gelegen

We zijn al verbaasd en blij als we het complex van het Dusit Island Resort Chiang Rai komen oprijden, wat een enorme oppervlakte en wat een prachtige entree. En na een upgrade zijn we helemaal happy!

Genieten in Noord-Thaise stijl

Dusit Island Resort Chiang Rai ligt tegen het centrum van Chiang Rai aan. Wij hebben een kamer aan de achterkant en kijken uit over de Kok Rivier. Op zich een mooi uitzicht, maar verwacht een bruine rivier, geen stralend blauwe. Wij vinden de ruime opzet van dit hotel met 70 kamers erg fijn en met een zwembad, lekkere lichte kamers en het fitnesscentrum inclusief airconditioning zijn we ook erg blij. Gewoon echt even lekker bijkomen in dit hotel na een aantal pittige drukke dagen met allerlei indrukken. De inrichting is typisch Thais, Noord-Thais om precies te zijn. Wij gaven er eerst de naam oubollig aan, maar dat is niet terecht als je verder kijkt. Het is ontzettend sfeervol, maar gewoon niet zo modern als wij gewend zijn.

Heerlijk als je op doorreis bent in Thailand met je gezin

De recensies op internet zijn niet allemaal erg positief over Dusit Island Resort Chiang Rai. Dat gaat vooral over de gedateerde kamers. Wij hebben dat zelf absoluut niet ervaren, maar zoals gezegd kregen wij een upgrade. Wij vonden de locatie, het ontbijt en de vriendelijkheid van het personeel gewoon echt top. Een fijn bed om in te slapen in plaats van een dun matras op een houten plank en de badkamer was gewoon ook keurig. Ze verbouwen hier hun eigen organische groenten en fruit en dat opgeteld bij de vriendelijkheid van de Thai, vinden wij het een adresje om op reis met kinderen in Thailand zeker af te stappen.