arrow_drop_up arrow_drop_down
Kindvriendelijke accommodatie in Dubai

Kindvriendelijke accommodatie in Dubai

Overnachten Dubai met kinderen? Bekijk onze tips en wereldplekken! Maar trek je portemonnee alvast, want Dubai on a budget is hard to do! Natuurlijk zijn er wel wat dingen waarop je kunt besparen. En ja, je kunt besparen op je accommodatie. Maar beleef je Dubai dan zoals je Dubai wilt beleven? Wij hebben een overzicht met leuke accommodaties in Dubai die wij zelf kennen. Aangevuld met wereldplekken die gezinnen met ons hebben gedeeld. Wat kun je verwachten? Vooral leuke plekjes met kinderen in Dubai! En toch vooral wel heel veel luxe, want Dubai met een krap budget is gewoon niet echt te doen om heel eerlijk te zijn.

Luxe en kindvriendelijke hotels in Dubai

Jumeirah Mina A'Salam - Madinat

Jumeirah Mina A'Salam - Madinat

Prachtige zonsondergangen gegarandeerd! De Arabische sfeer in dit hotel is heerlijk. Letterlijk vertaald is de naam van het hotel 'Haven van Vrede'. Met een eigen theater, privéstrand Sinbad's Kids Club is dit een heerlijke plek.

Vanaf € 240,-

Atlantis The Palm Dubai

Atlantis The Palm, Dubai

Wil je naar het Aquaventure Waterpark? Slaap dan een nacht in Atlantis the Palm. Als je hier een nacht verblijft kun je twee dagen onbeperkt naar Aquaventure Waterpark en Lost Chambers Aquarium. 

Vanaf € 265,-

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Nog geen 10 minuten lopen van het strand, zicht op zee, een uitgebreide keuken, massages, attent personeel en verder vooral ook gewoon massaal! Zeker een bijzondere ervarning om hier met kinderen te overnachten.

Vanaf € 165,-

Jumeirah Beach hotel Dubai met kinderen

Jumeirah Beach hotel


Vanaf € 225,-

Park Hyatt Dubai

Park Hyatt Dubai


Vanaf € 175,-

Grand Hyatt Dubai

Grand Hyatt Dubai

By -maker-

Vanaf € 240,-