Kindvriendelijke accommodatie in Dubai

10x leuke hotels in Dubai met kinderen

Hotel in Dubai met kinderen

Jumeirah Mina A'Salam

Prachtige zonsondergangen gegarandeerd! De Arabische sfeer in dit hotel is heerlijk. Letterlijk vertaald is de naam van het hotel 'Haven van Vrede'. Met een eigen theater, privéstrand en Kids Club.

> Boek bij Booking.com

Atlantis, The Palm Dubai

Atlantis The Palm

Wil je naar het Aquaventure Waterpark? Slaap dan een nacht in Atlantis the Palm. Als je hier een nacht verblijft kun je twee dagen onbeperkt naar Aquaventure Waterpark en Lost Chambers Aquarium. 

> Boek bij Booking.com

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa Dubai

Sofitel Dubai The Palm Resort

Nog geen 10 minuten lopen van het strand, zicht op zee, een uitgebreide keuken, massages, attent personeel en verder vooral ook gewoon massaal! Zeker een bijzondere ervaring om hier te overnachten.

> Boek bij Booking.com

Jumeirah Beach hotel Dubai met kinderen

Jumeirah Beach hotel


Dubai

Park Hyatt Dubai

Park Hyatt Dubai


Dubai

Grand Hyatt Dubai

Grand Hyatt Dubai

.

Dubai

Luxe en kindvriendelijke hotels in Dubai

Overnachten Dubai met kinderen? Bekijk onze tips en wereldplekken! Maar trek je portemonnee alvast, want Dubai on a budget is hard to do! Natuurlijk zijn er wel wat dingen waarop je kunt besparen. En ja, je kunt besparen op je accommodatie. Maar beleef je Dubai dan zoals je Dubai wilt beleven? Wij hebben een overzicht met leuke accommodaties in Dubai die wij zelf kennen. Aangevuld met wereldplekken die gezinnen met ons hebben gedeeld. Wat kun je verwachten? Vooral leuke plekjes met kinderen in Dubai! En toch vooral wel heel veel luxe, want Dubai met een krap budget is gewoon niet echt te doen om heel eerlijk te zijn.