Gastblogger bij Kleine Wereldreiziger

Deel jouw reisverhalen met tienduizenden ouders!

ONZE MISSIE

KleineWereldreiziger.nl staat in de top 5 van family travel blogs in Nederland en heeft een eigen ledenomgeving. Maandelijks bezoeken tienduizenden vaders en moeders onze website om te leren en geïnspireerd te raken over reizen met kinderen. Het is onze missie om ouders zoveel mogelijk te faciliteren bij het boeken van hun vakantie. Dat doen we o.a. door de beste reistips en leukste vakantiebestemmingen en kindvriendelijke accommodaties te delen. In Kleine Wereldreiziger PLUS verbinden we reislustige ouders met elkaar.

WIL JIJ JE ERVARINGEN DELEN?

KleineWereldreiziger.nl is een online platform voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele vakantie. We hebben een klein team van bloggers die je op de hoogte houden van hun bijzondere reizen, stedentrips en uitjes. Het is niet onze doelstelling om zo goedkoop mogelijk te reizen, het is onze doelstelling om een goede balans in prijs/kwaliteit te vinden en om juist de plekken te zien waar niet iedereen komt. Een appartement in de bergen van Portugal waar je 's ochtends de bellen van de geiten hoort, een fijn hotel in een buitenwijkje van Bangkok waar een lekker sfeertje hangt en waar kinderen lekker kunnen uitrusten in een hangmat. Sinds 2013 schrijven we over onze eigen reiservaringen als gezin, waar dan ook ter wereld. Via social media hebben we veel interactie met gezinnen. We krijgen regelmatig mails van vaders en moeders die hun ervaringen op vakantie inclusief foto's met ons delen. We zouden deze informatie graag willen delen met een groter publiek en daarom werken we met gastbloggers.

Van vaders en moeders die gastblogger zijn op KleineWereldreiziger.nl verwachten we dat ze leuke verhalen kunnen schrijven en foto's kunnen maken die schreeuwen om door een groter publiek gezien te worden. We zijn op zoek naar persoonlijke verhalen.

- Mireille Steegmans

WIL JIJ GASTBLOGGER WORDEN?

KleineWereldreiziger.nl groeit. We krijgen meer naamsbekendheid en mensen taggen ons op social media. Steeds vaker krijgen we uitnodigingen bestemmingen om samen te werken. Ze vragen ons om een bestemming te bezoeken en om onze ervaringen te beschrijven op KleineWereldreiziger.nl. Op deze manier kunnen landen, gebieden en reisorganisaties zichzelf promoten in onze doelgroep: gezinnen die comfortabel willen reizen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Wij maken reisverslagen en fotoreportages. We zijn ook gestart met reisvideo's en dronebeelden.

WHAT'S IN IT FOR YOU?

Wat heb jij er precies aan? Een terechte vraag natuurlijk want nee, wij betalen niet voor je gastblog. KleineWereldreiziger.nl heeft een zeer sterke, betrouwbare naam als toonaangevende autoriteit op het gebied van comfortabel reizen met kinderen. Als gastblogger op ons blog lift jij daar op mee en geniet je tevens van de eerder beschreven voordelen. Daarnaast leer je door te schrijven voor Kleine Wereldreiziger. Ik deel graag mijn kennis met je over social media, SEO, fotografie, community bouwen en online marketing. Dit is gegarandeerd waardevol voor je CV. We delen ideeën in een besloten groep in onze community waardoor je on the job heel veel leert. We kijken samen naar de uitnodigingen voor persreizen, accommodaties, reviews en evenementen om te kijken wie het meest geschikt is om dit op te pakken. En verder:


  • Je kunt de Vakantiebeurs jaarlijks bezoeken tijdens de vakdag.
  • Je hebt de kans om een netwerk op te bouwen in de toeristische sector.
  • Korting bij onze samenwerkingspartners.

AANMELDEN ALS GASTBLOGGER

Reis jij graag met je gezin? Wil je deze verhalen graag delen op KleineWereldreiziger.nl? Dan zijn we op zoek naar jou! We krijgen bovendien steeds meer verzoeken dan we zelf kunnen doen. Er is dus een kans dat jij als actieve gastblogger namens KleineWereldreiziger.nl op reis gaat (met je gezin). Wij verwachten dan natuurlijk wel leuke en inspirerende verhalen en mooie fotoreportages van jou. Daarom is het belangrijk dat je goed verhalen kunt vertellen en foto's kunt maken die persoonlijk zijn en net even anders. Wij brengen namelijk in beeld hoe het is voor gezinnen en vertellen geen standaard verhaal. 

Wil je voor ons aan de slag gaan als blogger? Pas je in het profiel wat we hebben beschreven? Vul dan het onderstaande formulier in en schrijf een korte motivatie waarom jij geschikt bent. Wie weet zie je binnenkort je verhaal wel terug op KleineWereldreiziger.nl

Spelregels

Om te publiceren op KleineWereldreiziger.nl hebben wij wel enkele spelregels opgesteld, dit om de kwaliteit van onze website en de community te waarborgen:

  • Blogs zijn uniek geschreven voor Kleine Wereldreiziger. Je artikel dient volledig uniek te zijn, geen duplicate content die elders ook online staat dus.
  • Blogs en het foto/videomateriaal blijven jouw eigendom, je geeft ons de toestemming om het  te gebruiken op onze kanalen.
  • Blogs zijn voorzien van eigen foto’s / video’s.
  • Blogs zijn voorzien van goede spelling, grammatica en ook de leesbaarheid is belangrijk (punten, komma’s, alinea’s met koppen).
  • Geen advertorials of zelfpromotie (focus op waarde geven en laat je profiel voor je spreken)
  • We gaan  voor een langetermijnsamenwerking  waarbij je minimaal 2 blogs instuurt per maand om in een schrijfflow te blijven.
  • We behouden ons (vanuit kwaliteitsbewaking) het recht voor om artikelen af te wijzen of aan te passen.