Stedentrip Londen met kinderen
Londen
Mireille Steegmans
Londen
05/08/2019
2 min

A night at the museum in Londen

05/08/2019
2 min

A night at the museum in Londen? YES! Het is natuurlijk supergaaf om een museum in Londen met kinderen bij nacht te bezoeken. Check ’s avonds in bij één van de onderstaande musea en doe mee aan de ‘science night’ of ‘dino snores’. Tijdens de voorbereiding van jullie weekendje Londen met kinderen op zoek naar een leuk hotel in Londen? En ook nog naar een leuk museum in Londen met kinderen? Dan is a night at the museum natuurlijk echt ultiem! Er zijn namelijk verschillende leuke musea in Londen door voor kinderen sleepovers organiseren. Natuurlijk onder begeleiding van volwassenen. Het is natuurlijk ultiem voor kinderen om te kijken of de dieren echt tot leven komen in het museum ’s nachts!

Dino snores @ the Natural History Museum

Vragen je kinderen zich wel eens af wat er nu echt gebeurd in het museum als alle bezoekers naar huis zijn? De dino snores sleepover in het Natural History Museum in Londen geeft kinderen tussen de 7 en 11 jaar de kans om het museum na sluitingstijd te zien. Natuurlijk worden er dan ook allerlei leuke en educatieve activiteiten georganiseerd, kids vervelen zich zeker niet tot middernacht. En de ouders ook niet trouwens, want dit is natuurlijk echt wel een gave ervaring!

History Museum met kinderen…bij nacht

Een fakkeltocht, je eigen dinosaurus t-shirt maken en een show waarop de wetenschap centraal staat onder begeleiding van een echte wetenschappen van het Natural History Museum. Het museum in Londen met kinderen is fun! De kinderen en hun ouders zullen na alle activiteiten in verschillende zalen van het Natural History Museum slapen, zoals de Hintze Hall, Earth Hall en Fossil Way. Voor beautiful memories koop je natuurlijk een Dino Snores for Kids goody bag met daarin een dino boek, snoep, speelgoed, stickers. Zorg trouwens dat je er op tijd bij bent, want je hebt maar één keer per maand de kans om een kaartje te kopen voor de Dino Snores en het is snel uitverkocht.

museum in Londen met kinderen

Science Night @ Science Museum met kinderen

Ook bij het Science Museum in Londen is het met kinderen een feest in de avonduren tijdens de Science Night. Kinderen van 7 tot 11 jaar kunnen in het museum genieten van workshops, science shows en natuurlijk een gave nacht slapen in het museum zelf. ’s Ochtends allemaal samen lekker ontbijten en natuurlijk film kijken in het IMAX Theatre met een 3D bril op. Als dat niet big fun is…!

Wie, wat, hoe, waar @ Science night?

De Science Night is zelfs toegankelijk voor hele families, verjaardagsfeestjes en scholen. Er zijn in totaal meer dan 450 mensen die blijven slapen dus het is een behoorlijk event! Vanaf ongeveer 19.00 uur – 23.15 uur zijn er continu activiteiten en dan wordt het tijd om allemaal samen te gaan slapen, want om 06.45 uur staat de wekker alweer! Tijd door nog meer leuke activiteiten en natuurlijk wordt er ook een 3D IMAX film gekeken voordat de deuren om 10.00 uur weer open gaan voor publiek. Zeker weten dat je samen terugkijkt op een gave herinnering!

Museum in Londen met kinderen saai? Nee zeker niet!

Dat het museum helemaal niet saai hoeft te zijn, bewijzen het Science Museum en het Natural History Museum zeer zeker! De tickets zijn niet goedkoop, maar dat is een hotelkamer in Londen natuurlijk ook niet. En een ultieme ervaring die je nooit meer vergeet krijg je zeker weten tijdens de Dino Snores of de Science Night!