arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis tips en inspiratie in je mailbox?

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we een fijne dosis liefde, tips en gezelligheid naartoe sturen?
Leuk, ik zoek inspiratie!
Your information is safe with us
31 mei 2016 
in Londen

Leuke musea in Londen met kinderen? A night at the museum!

A night at the museum in Londen? YES! Het is natuurlijk supergaaf om een museum in Londen met kinderen bij nacht te bezoeken. Check ’s avonds in bij één van de onderstaande musea en doe mee aan de ‘science night’ of ‘dino snores’.

Leuk hotel in londen met kinderen? Het museum!

Tijdens de voorbereiding van jullie weekendje Londen met kinderen op zoek naar een leuk hotel in Londen? En ook nog naar een leuk museum in Londen met kinderen? Dan is a night at the museum natuurlijk echt ultiem! Er zijn namelijk verschillende leuke musea in Londen door voor kinderen sleepovers organiseren. Weliswaar onder begeleiding van volwassenen. Het is natuurlijk ultiem voor kinderen om te kijken of de dieren echt tot leven komen in het museum ’s nachts!

Dino snores @ the Natural History Museum

Vragen je kinderen zich wel eens af wat er nu echt gebeurd in het museum als alle bezoekers naar huis zijn? De dino snores sleepover in het Natural History Museum in Londen geeft kinderen tussen de 7 en 11 jaar de kans om het museum na sluitingstijd te zien. Natuurlijk worden er dan ook allerlei leuke en educatieve activiteiten georganiseerd, kids vervelen zich zeker niet tot middernacht. En de ouders ook niet trouwens, want dit is natuurlijk echt wel een gave ervaring!

History Museum met kinderen…bij nacht

Een fakkeltocht, je eigen dinosaurus t-shirt maken en een show waarop de wetenschap centraal staat onder begeleiding van een echte wetenschappen van het Natural History Museum. Het museum in Londen met kinderen is fun! De kinderen en hun ouders zullen na alle activiteiten in verschillende zalen van het Natural History Museum slapen, zoals de Hintze Hall, Earth Hall en Fossil Way. Voor beautiful memories koop je natuurlijk een Dino Snores for Kids goody bag met daarin een dino boek, snoep, speelgoed, stickers. Zorg trouwens dat je er op tijd bij bent, want je hebt maar één keer per maand de kans om een kaartje te kopen voor de Dino Snores en het is snel uitverkocht.

museum in Londen met kinderen

Hotel in Londen met kinderen? Ga naar het musem voor een ultieme overnachting!

Science Night @ Science Museum met kinderen

Ook bij het Science Museum in Londen is het met kinderen een feest in de avonduren tijdens de Science Night. Kinderen van 7 tot 11 jaar kunnen in het museum genieten van workshops, science shows en natuurlijk een gave nacht slapen in het museum zelf. ’s Ochtends allemaal samen lekker ontbijten en natuurlijk film kijken in het IMAX Theatre met een 3D bril op. Als dat niet big fun is…!

Wie, wat, hoe, waar @ Science night?

De Science Night is zelfs toegankelijk voor hele families, verjaardagsfeestjes en scholen. Er zijn in totaal meer dan 450 mensen die blijven slapen dus het is een behoorlijk event! Vanaf ongeveer 19.00 uur – 23.15 uur zijn er continu activiteiten en dan wordt het tijd om allemaal samen te gaan slapen, want om 06.45 uur staat de wekker alweer! Tijd door nog meer leuke activiteiten en natuurlijk wordt er ook een 3D IMAX film gekeken voordat de deuren om 10.00 uur weer open gaan voor publiek.

Zeker weten dat je samen terugkijkt op een gave herinnering!

Museum in Londen met kinderen saai? Nee zeker niet!

Dat het museum helemaal niet saai hoeft te zijn, bewijzen het Science Museum en het Natural History Museum zeer zeker! De tickets zijn niet goedkoop, maar dat is een hotelkamer in Londen natuurlijk ook niet. En een ultieme ervaring die je nooit meer vergeet krijg je zeker weten tijdens de Dino Snores of de Science Night!

Over de schrijver
Ik ben Mireille, oprichter en eigenaar van Kleine Wereldreiziger. En trotse moeder van onze lieve boys (2012 & 2018). Wij vinden het heerlijk om met de kinderen de wereld te ontdekken. Ver weg, maar zéker ook dicht bij huis! We geven onze passie voor reizen als snel door aan onze oudste zoon en zo begint ook Kleine Wereldreiziger. Wij vinden het belangrijk dat een vakantie een echte ervaring is, een belevenis waar nog lang over wordt gepraat. Fijne overnachtingen, bijzondere ervaringen en zoveel mogelijk weg van de massa. Dat is wat je kunt verwachten op Kleine Wereldreiziger. Voor gezinnen die net even wat anders willen, houden van comfort en op zoek zijn naar die gezellige sfeer.

Stapsgewijs worden wereld de ‘COVID-19 maatregelen’ versoepeld. We krijgen steeds meer bewegingsvrijheid. Durven voorzichtig weer (vakantie)plannen te maken. Eropuit te gaan. Maar deze situatie kan zomaar ineens veranderen. Deze zomer laten we je graag zien hoe mooi Nederland is, wij hebben zelf besloten om in eigen land te blijven. Natuurlijk hebben wij  nog genoeg ongeschreven verhalen klaarliggen. We blijven je dus inspireren over internationale bestemmingen, al zijn ze niet altijd bereikbaar op dit moment. Dromen mag en is heerlijk! Voor actuele berichtgeving raadpleeg je altijd de lokale overheden en communicatiekanalen.