JetKids Bedbox

JetKids bedbox

De Jetkids Bedbox is een bed en koffer in één! We hebben veel gehoord over JetKids, maar is deze box nou echt zo handig als wordt beweerd? We kenden zelf niet direct ouders die de JetKids bedbox hebben en dus is het tijd voor onze eigen ervaring.

In verschillende reviews over de JetKids bedbox hebben we gelezen dat de ruimte om extra spullen mee te nemen heel beperkt is. Hier is onze eigen ervaring anders. De volgende spullen nemen wij nog extra mee in de Jetkids Bedbox: Ninjago spinner, Uno kaartspel, Quatro spel, koptelefoon, iPad, leesboek, snellader en een powerbank.

Is de JetKids bedbox handig?

Met een baby op komst en een kleuter van nog geen 30 kilo is dit hét moment om de JetKids bedbox te gaan testen. Zolang ik zwanger nog mag vliegen, kunnen we de JetKids bedbox nog testen met onze kleuter. Volgens de specificaties kan de JetKids gebruikt worden voor kinderen tot 30 kilo. Wij kiezen de rode variant, er is ook een JetKids bedbox met blauwe details. E

Eerlijk gezegd zijn wij niet het gezin dat allerlei accessoires meeneemt op reis. Als ik een avond voor vertrek de koffer nog moet ompakken, omdat de bedbox als 1 stuks handbagage telt bij WIZZ Air en ik daardoor niet alle handbagage makkelijk meekrijg, baal ik. Maar goed, we zouden de JetKids meenemen dus ik wil onze kleine wereldreiziger niet teleurstellen. Ik pak wat om, laat wat thuis (ook niet verkeerd, in praktijk neem je toch vaak teveel mee) en we zijn klaar voor vertrek!

JetKids gebruiken op het vliegveld

Het balen van zo'n stuk extra bagage waar beperkte spullen in kunnen, is snel over de volgende dag. Vanaf het moment dat we op Eindhoven airport arriveren zie ik hoe de JetKids een directe hit is! Het is nog rustig, weinig passagiers of drukte. Onze kleuter kan op de gladde vloer van het vliegveld perfect rond racen met de JetKids bedbox, hoe handig is dat?! In zijn opgeruimde staat is de JetKids eigenlijk gewoon een koffer die lekker soepel rolt en die stevig genoeg is om dus 30 kilo te vervoeren. Hij voldoet aan het formaat van handbagage, er kunnen nog wat extra spullen. En als je kind wat meer zelfstandig is dan kunnen er natuurlijk ook wat meer meters gemaakt worden op deze kofferbike! Hadden we hem maar 2 jaar eerder gehad. Of misschien wel 6 jaar, maar om daar een mening over te hebben moeten we de JetKids bedbox eerst zelf testen met een baby.

Wanneer is de JetKids geschikt?

De BedBox is geschikt voor kinderen tot 105 cm. Voor kinderen jonger dan 2 jaar geldt het advies als je geen stoel hebt voor je kind om bij het inchecken te vragen of er nog stoelen beschikbaar zijn. Vaak is het dan mogelijk om alsnog een stoel toegewezen te krijgen om dit vliegtuigbedje te kunnen gebruiken. De BedBox is ontworpen door mensen met een uitgebreide ervaring en kennis in de luchtvaartindustrie. Het moet natuurlijk niet worden gebruikt tijdens het opstijgen en landen.

Kenmerken van de bedbox in het kort

  • Te gebuiken als bed in het vliegtuig of de bus
  • Kinderen kunnen deze koffer achter zich aan trekken
  • Kinderen kunnen zelf rijden op deze koffer
  • Geschikt voor kinderen tot 30 kg
  • Wasbaar matras
  • Geschikt voor ongeveer 10 kg bagage