Wat is de Spacerseat?

Spacerseat, meer beenruimte en comfort

Lange mensen en mensen met lange benen kunnen vanaf nu een levenslange upgrade krijgen naar een comfortabele vliegtuigstoel met de Spacerseat.

Wat is Spacerseat?

Spacerseat is een extra ventilerende verhoging die je kunt gebruiken om van je economy vliegtuigstoel een echte comfortabele seat met extra beenruimte te maken. Tests hebben aangetoond dat de Spacerseat je zitcomfort met meer dan 80% verbetert. Meer dan alleen maar een gadget, het is werkelijk een uitkomst voor grote mensen die gaan vliegen. De voordelen op een rij:

  • Meer beenruimte (15 cm) en ruimte voor de knieën (5 cm)
  • Actieve ventilatie voor optimale hygiëne
  • Spacerseat valt buiten de regelgeving voor handbagage
  • Eenmalige aankoop voor levenslang zitcomfort
  • Aangeraden door gecertificeerde fysiotherapeuten en ergonomen
  • Spacerseat vermindert de kans op tromebose als gevolg van te krappe zitplaatsen
  • Je komt uitgerust aan na een lange reis met het vliegtuig, trein, bus of ander voertuig

Hoe ziet de Spacerseat eruit?

De Spacerseat is in verschillende kleuren verkrijgbaar dus voor iedere smaak een mogelijkheid. Het design van deze comfy vliegtuiggadget is strak en niet heel erg bijzonder op zich. Dat hoeft ook niet, want het gaat vooral om wat er in de Spacerseat zit natuurlijk. Buiten de verschillende kleuren kun je een ventilerende stof verwachten om transpireren zoveel mogelijk tegen te gaan. De zitting bestaat verder uit drie lagen High Density Foam dat ervoor zorgt dat je zithouding in je vliegtuigstoel die soms zelf wat is doorgezakt wordt veranderd. Het resultaat daarvan is dat je niet alleen veel beter zit, wat voor je rug natuurlijk erg fijn is. Je krijg door een andere zithouding ook meer ruimte om te zitten en je zit dus ook niet meer met je knieën in de stoel van degene die voor je zit. Voor allebei erg fijn!

Overal aan gedacht

De Spacerseat is afgewerkt met een antisliplaag aan de de onderkant. Extra grip dus waardoor je niet onderuit glijdt. Het formaat en het gewicht is dusdanig dat je de Spacerseat makkelijk meeneemt in de handbagage, er zit een draagband aan de zitting bevestigd. Je kunt de Spacerseat dus makkelijk bij je trolley of rugzak dragen zonder dat je een extra hand kwijt bent. Daar is over nagedacht!

SPACERSEAT

Wat kost de Spacerseat?

Je hebt deze comfortabele zitter van Spacerseat voor onderweg al vanaf € 43,00. Op die manier heb je eigenlijk voor altijd een upgrade naar een comfortabele vliegtuigstoel. Fantastisch, toch? De Spacerseat is duurzaam en gemaakt van gerecyclede materialen. Met andere woorden: van iedere oude Spacerseat kan op den duur weer een nieuw model worden gemaakt. Maak je geen zorgen, ze slijten niet snel dus je hebt er jarenlang plezier van. Als je tenminste niet wekelijks in het vliegtuig zit.