Page content

SPACERSEAT

Lange mensen en mensen met lange benen kunnen vanaf nu een levenslange upgrade krijgen naar een comfortabele vliegtuigstoel met de SPACERSEAT.

Wat is SPACERSEAT ?

SPACERSEAT is een extra ventilerende verhoging die je kunt gebruiken om van je economy vliegtuigstoel een echte comfortabele seat met extra beenruimte te maken. Tests hebben aangetoond dat de SPACERSEAT je zitcomfort met meer dan 80% verbetert. Meer dan alleen maar een gadget, het is werkelijk een uitkomst voor grote mensen die gaan vliegen.

Hoe ziet de SPACERSEAT eruit?

De SPACERSEAT is in verschillende kleuren verkrijgbaar dus voor iedere smaak een mogelijkheid. Het design van deze comfy vliegtuiggadget is strak en niet heel erg bijzonder op zich. Dat hoeft ook niet, want het gaat vooral om wat er in de SPACERSEAT zit natuurlijk.

Buiten de verschillende kleuren kun je een ventilerende stof verwachten om transpireren zoveel mogelijk tegen te gaan. De zitting bestaat verder uit drie lagen High Density Foam dat ervoor zorgt dat je zithouding in je vliegtuigstoel die soms zelf wat is doorgezakt wordt veranderd. Het resultaat daarvan is dat je niet alleen veel beter zit, wat voor je rug natuurlijk erg fijn is. Je krijg door een andere zithouding ook meer ruimte om te zitten en je zit dus ook niet meer met je knieën in de stoel van je voorbuurman of voorbuurvrouw. Voor allebei erg fijn!

SPACERSEAT getest door voorbijgangers

Overal aan gedacht

De SPACERSEAT is afgewerkt met een antisliplaag aan de de onderkant. Extra grip dus waardoor je niet onderuit glijdt. Het formaat en het gewicht is dusdanig dat je de SPACERSEAT makkelijk meeneemt in de handbagage, er zit een draagband aan de zitting bevestigd. Je kunt de SPACERSEAT dus makkelijk bij je trolley of rugzak dragen zonder dat je een extra hand kwijt bent. Daar is over nagedacht!

Wat kost de SPACERSEAT?

Je hebt deze comfortabele zitter van SPACERSEAT voor onderweg als voor de prijs van €65,00. Dat lijkt voor velen misschien veel als eenmalige uitgave, maar is dat zo? Bedenk je eens dat je eigenlijk voor altijd een upgrade naar een comfortabele vliegtuigstoel hebt als je een SPACERSEAT aanschaft. Had je het zo al eens bekeken?

De SPACERSEAT is duurzaam en gemaakt van gerecyclede materialen. Oftewel: van iedere oude SPACERSEAT kan op den duur weer een nieuw model worden gemaakt. Maak je geen zorgen, ze slijten niet snel dus je hebt er jarenlang plezier van. Als je tenminste niet wekelijks in het vliegtuig zit.

Praktische informatie over de SPACERSEAT

Je mag de SPACERSEAT niet gebruiken tijden opstijgen en landen, dus dan moet je hem even opbergen. Je kunt deze verhoging natuurlijk niet alleen in het vliegtuig gebruiken, maar ook in een auto of bus als je op reis bent bijvoorbeeld. Gegarandeerd meer zitcomfort!

Maar even serieus, krijg je nog echt centimeters beenruimte erbij? Absoluut! En daar word je echt wel blij van als je bijvoorbeeld met Easyjet vliegt waar je gewoon echt maar 72,5 cm. ruimte hebt of wat dacht je van Transavia of Corendon met 74 cm. Natuurlijk is dit de beenruimte bij prijsvechters, maar dat zijn nou juist wel de maatschappijen waar vaak mee wordt gevlogen en waar ik zelf in ieder geval altijd met kniepijn uit het vliegtuin kom rollen. Daarvoor is de SPACERSEAT dus echt geweldig!

Je moet er wel even rekening mee houden dat de SPACERSEAT als één stuks handbagage telt. Vlieg je dus bijvoorbeeld met Easyjet – waar je maar 1 stuks handbagage mag hebben – dan moet je daar vooraf wel even op zijn voorbereid.afstanden wacht ik nog even tot de heren van Spacerseat met een opvouwbare variant komen.