Zullen wij jullie familievakantie regelen?

Wil je reizen in onze voetsporen?

Kleine Wereldreiziger regelt je gezinsreis altijd samen met een kleine reisspecialist

100%

betaalbaar maatwerk

250+

tevreden klanten

sinds 2012 

ervaring als reizend gezin

Ons verhaal: reizen in onze voetsporen

Wij - Mireille, Gijs en Lucas - inspireren al sinds 2012 andere gezinnen om de wereld te ontdekken. Eerlijke reisinformatie en persoonlijke ervaringen delen, daar staan wij voor. Wij geven persoonlijke reistips en spotten voor gezinnen de leukste wereldplekken om te overnachten. Wij willen ervoor zorgen dat je als ouder niet urenlang hoeft te zoeken naar de geschikte bestemming of accommodatie. Simpel.


Voorheen wilden gezinnen graag hun reis zelf regelen, vooral omdat ze het idee hadden dat dit veel goedkoper was. Maar dat is langzaam aan het veranderen. Wij bieden daarom via Kleine Wereldreiziger familiereizen aan naar de bestemmingen die gegarandeerd leuk zijn om te bezoeken met kinderen. Wij laten je zien dat je niet meteen de hoofdprijs hoeft te betalen als gezin. Betaalbaar, compleet en comfortabel reizen toegankelijk maken voor gezinnen. Dat is ons doel.


Onze formule is een unieke mogelijkheid om te reizen zoals wij dat doen, met extra advies en service voor je gezin. Je wilt:

  • er vanuit kunnen gaan dat je een fijne gezinsaccommodatie hebt;
  • comfortabel rondreizen en excursies niet ter plaatse moeten regelen (en moeten onderhandelen);
  • flexibiliteit onderweg en zeker niet de hoofdprijs betalen.

Ga met ons op reis naar...

null

  • Canada
  • Kirgizië
  • Marokko
  • Nepal
  • Verenigde Staten

Wat anderen zeggen over onze reizen

"We hebben ons nergens zorgen om hoeven maken, alles was prima voor ons geregeld. Compleet was ook inderdaad echt compleet. Wij gaan sparen en hopen snel weer een volgende reis te maken."


Familie Boontjes

Familie Boontjes

"Een reis om nooit meer te vergeten! De kinderen hebben het er nog regelmatig over hoe de apen door de bomen slingerden en hoe leuk de chauffeur was!"


 

Familie van der Laan

Familie van der Laan

"Je merkt dat het gezin zelf op veel plekken is geweest. Hierdoor kom je jusit op de meest mooie en bijzondere plekjes, waar je zelf misschien niet snel zou belanden als je alles zelf regelt!" - 


Familie Meijer

Familie Meijer

Jullie reis via ons laten regelen?