Kindvriendelijke accommodatie in China
Hotel in China met kinderen

Kindvriendelijke accommodatie in China

Naar China met kinderen? Dan wil je graag overnachten op een plek waar je met je hele gezin welkom bent. Bovendien wil je zeker weten dat de kwaliteit en de wijk waar je zit in orde is, vooral als je in grote steden als Beijing en Shanghai zit. Wij maakten een selectie van leuke accommodaties die wij zelf kennen en hebben bezocht. Aangevuld met wereldplekken die gezinnen met ons hebben gedeeld zodat we voor ieder budget tips voor je hebben. De vanaf-prijzen zijn gebaseerd op familiekamers.


Wat kun je verwachten? Vooral veel leuke accommodaties in China! Van luxe hotels tot goedkoper dus voor iedere portomonnee en wens wat wils.

Kindvriendelijke hotels Pingyao

Leuke accommodatie in Pingyao met kinderen

Hong Changyu Inn

Sfeervolle kamers met airconditioning en een eigen badkamer. Er zijn in de familiekamers stopcontactbeschermers aanwezig, best uniek.

Vanaf € 56,-

Kindvriendelijk hotel in Pingyao

Fly by Knight Pingyao Courtyard

In de oude stad van Pingyao, wat een sfeertje! Op een steenworp afstand van het treinstation. Rustig, authentiek en personeel spreekt Engels.

Vanaf € 36,- 

Accommodaties voor gezinnen in Chengdu

Chengdu accommodatie met kinderen

Chengdu Inn (Jinli Street branch)

Je eigen appartementje met twee slaapkamers! Heerlijk met kinderen vanwege de ruimte (80 m2) en centrale ligging. Superlief personeel!

Vanaf € 49,- 

Chengdu accommodatie met kinderen

Travelling With Hotel Chengdu 

Boutique hotel met top kamers, kwalitatief goed eten en erg comfortabel. Dagelijks vers water, heerlijk ontbijt en fietsen te huur.

Vanaf € 53,-

Kindvriendelijke accommodatie Portugal met kinderen

Ken jij leuke accommodaties in China die je zou willen aanraden aan andere gezinnen? Of ben jij in één van de bovenstaande hotels geweest en wil jij je ervaring met ons delen? We waarderen het ontzettend als je ons mailt via info@kleinewereldreiziger.nl

Rondreis Sri Lanka met kinderen

Meer reisverhalen en ervaringen over het prachtige China met kinderen?

Lees onze blogs over China en ontdek waarom je dit bijzondere land met als symbool de reuzenpanda zeker weten wilt zien met je gezin!