Europa-Park: attracties voor het gezin en achtbanen voor daredevils
arrow_drop_up arrow_drop_down

Europa-Park: van attracties voor het hele gezin tot achtbanen voor daredevils

Europa-Park Blue Fire

Europa-Park met een 7-jarige

We hebben nog geen idee wat we kunnen verwachten als we onder de Silver Star door naar de ingang van Europa-Park in Duitsland lopen. Onze 7-jarige gilt direct: daar wil ik in! Maar helaas is zijn lengte niet toereikend. Geen probleem, want er blijven gelukkig nog meer dan genoeg rollercoaster opties over voor onze kleine daredevils. Lucas deelt zijn persoonlijke favoriete in zijn eigen top 6. 
Europa-Park met een baby

Europa-Park met een baby

Europa-Park met een baby? Natuurlijk is er voor een 9 maanden oude baby niet superveel te doen in het pretpark zelf, al doen we wel degelijk een aantal rustige attracties samen. Maar is Europa-Park vriendelijk en te doen met een baby? Daarover kunnen we kort zijn: Ja! Van babyhapjes die je kunt kopen in het park tot fijne verschoningsruimtes. Er is zelfs een klein indoor speeltuintje waar lekker bewogen kan worden door onze kleine wereldreiziger.
Europa-Park met een peuter

Europa-Park met een peuter en een kleuter

Europa-Park met een peuter en een kleuter is ineens zo veel anders dan met een baby of oudere kinderen. Daphne ging vanuit de Elzas een dagje naar Europa-Park met haar gezin. Ze hebben een jaarabonnement op de Efteling en daar zit een dagje Europa-Park bij inbegrepen. De highlights van hun drukke dagje in het Duitse pretpark tijdens Hemelvaart hebben ze verzameld.

Rulantica Waterpark Europa-Park

Rulantica opent 28-11-2019 haar deuren

Op 28 november 2019 openen de deuren van het waterpark ‘Rulantica’. Dit is de nieuwe waterwereld van Europa-Park  op een steenworp afstand van het pretpark zelf. Wat feitjes! Je kunt rekenen op 32.600 m2 waterpret, 25 (!) attracties waarvan 17 waterglijbanen, een lazy river en nog meer highlights. Tickets voor het waterpark in combinatie met een overnachting in een van de Europa-Park-hotels kunnen al geboekt worden.
Europa-Park Camp Resort

Overnachten in Camp-Resort Europa-Park

Europa-Park heeft zes hotels waar je gegarandeerd in de watten wordt gelegd in de verschillende thema-kamers. Van Engelse sferen in themahotel Bell Rock tot Italiaanse gastvrijheid in themahotel Colosseo of heerlijk genieten van de middeleeuwse sfeer in themahotel Castillo Alcazar. Of wat dacht je van het eerste hotel dat ooit werd gebouwd in Europa-Park: El Andaluz. Leuk om te vermelden dat hier origineel één verdieping meer op had moeten staan, maar daar geloofde één van de oude eigenaren van Europa-Park niet in. Deze meneer Mack  sloop op een nacht naar de tekentafel om een verdieping uit te gummen....

En dan is er natuurlijk nog een wat meer low-budget optie om te overnachten in Europa-Park: het Camp Resort! Daar sliepen wij en we vertellen je er graag meer over.

Overnachten in Europa-Park, de ultieme droom van kinderen!

(allemaal o.b.v. 2 volwassenen/2 kinderen)

Colosseo Hotel Europa-Park

COLOSSEO

Benvenuti in bella Italia!

Vanaf €234 p/n

KRØNASÅR hotel

KRØNASÅR 

A night at the museum

Vanaf €249 p/n
El Andaluz Europa-Park met kinderen

EL ANDALUZ

Genieten in een Spaanse finca
Vanaf €249 p/n

Europa-Park in beeld