Grecotel Marine Palace en Aqua Park Kreta

Kindvriendelijke hotels op Kreta

Grecotel Marine Palace & Aquapark

Dit hotel is ideaal met kinderen en dat maakt deze plek natuurlijk ook wat chaotisch, omdat er een mooi aquapark is. Dit is voor gezinnen echt een ideale plek inclusief kinderanimatie, goed eten, entertainment en het echte fijne Griekenland gevoel. Grecotel Marine Palace & Aqua Park heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en heeft in totaal 6 zwembaden.

> Boeken bij TUI

> Boeken bij Booking.com

Hotel met waterpark op Kreta

Hotel Star Beach Village & Waterpark

Dit 4-sterren hotel heeft een fantastisch aquapark met spectaculaire glijbanen en voor de kinderen een mooie waterspeeltuin. De miniclub en de speeltuin zijn een feest voor kinderen, net als de piratenboot vol avontuur natuurlijk. Er zijn twee bars en een buffet restaurant waar je kunt eten en drinken.

> Boeken bij TUI

> Boeken bij Sunweb

> Boeken bij Booking.com

Hotel Star Beach Village & Waterpark Kreta

Palazzo Duca

De Superior Suite is perfect voor een gezin. Gelegen op de bovenste verdieping en met prachtig uitzicht over de historische binnenstad, wie wil dat nou niet? De accommodatie en de locatie zijn echt perfect net als het ontbijt.

> Boeken bij Booking.com

Hotel op Kreta met kinderen

Doge Traditional Hotel

De familiekamers in dit 15e-eeuwse hotel hebben een Venetiaanse look. Je verblijft hier echt midden in het centrum van Chania. Er zijn een aantal kamers met een eethoek, handig voor gezinnen. In de omgeving is veel te doen met restaurants en musea om de hoek.

> Boeken bij Booking.com

Hotel in Chania met kinderen

Suites Pandora

Dit aparthotel is echt een topper voor gezinnen. Het ligt in een rustige straat midden in old town dus qua ligging is er haast geen betere keuze. Het uitzicht is fenomenaal vanaf het dak van het hotel tijdens het heerlijke ontbijt. Je hebt uitzicht op de haven.

> Boeken bij Booking.com

Centraal gelegen hotel Kreta

Zomeractie Kleine Wereldreiziger 2024