Groot-Brittannië

Overnachten in Groot-Brittannië met kinderen is een avontuur op zich. Dit veelzijdige koninkrijk biedt een scala aan familievriendelijke accommodaties, elk met hun eigen charme en karakter, verspreid over Schotland, Engeland, en Wales. Elk van deze landen biedt een unieke ervaring voor overnachten met kinderen. Of je nu op zoek bent naar avontuur in de buitenlucht, educatieve uitstapjes of gewoon samen genieten van de rust en ruimte, Groot-Brittannië heeft het allemaal. Ontdek de gastvrijheid, de prachtige natuur en de rijke cultuur samen met je gezin.

Engeland

Engeland biedt een ongeëvenaarde mix van historische steden, groene landschappen en kustlijnen. Gezinnen kunnen kiezen uit een breed scala aan accommodaties, van moderne appartementen in de stad tot traditionele vakantiehuizen op het platteland. Bezoek de vele attracties die speciaal op kinderen zijn gericht, zoals themaparken, interactieve musea en educatieve boerderijen.

Schotland

Schotland verwelkomt gezinnen met zijn adembenemende landschappen, van de ruige Hooglanden tot de serene lochs. Hier vind je gezellige cottages en lodges, perfect voor het verkennen van de natuur en het leren over de rijke geschiedenis door kasteelbezoeken. Mis ook de gezinsvriendelijke festivals niet, die vaak rondom de lokale folklore en geschiedenis zijn georganiseerd.

Wales

Wales is een paradijs voor natuurliefhebbers en jonge avonturiers. Met zijn nationale parken, zoals Snowdonia en de Brecon Beacons, biedt Wales tal van mogelijkheden voor wandelingen, fietsen en watersporten. Overnacht in sfeervolle boerderijen, yurts of eco-vriendelijke campings die speciaal zijn ingericht voor gezinnen.

Bij samenwerkingen kunnen we gebruik maken van affiliate links. Dit betekent dat als je iets boekt of aanschaft via deze links bij de genoemde (reis)organisaties, wij  een kleine commissie ontvangen. Kleine Wereldreiziger kan bestaan door deze commissies. We kiezen echter heel specifiek onze samenwerkingspartners en bevelen alleen partijen aan waar wij zelf ook producten kopen en waarover we tevreden zijn tijdens onze vakanties, rondreizen of roadtrips met ons gezin.