Portugal

Zoek je een leuke accommodatie op vakantie in Portugal met kinderen? Hier vind je onze persoonlijke tips plus wereldplekken die hoog scoren bij gezinnen. Portugal ligt heel erg kindvriendelijk en heeft echt heel veel te bieden voor gezinnen van de Minho regio in het hoge noorden tot de Algarve in het zuidelijkste puntje. Portugal biedt veel variatie. Zon, zee en strand in de Algarve is zeker weten heerlijk, maar ook wat meer cultuur en kennismaken met de locals in de Schist Villages in midden Portugal is geweldig.

Ontdek Portugal en natuurlijk de leukste overnachtingen voor gezinnen. Glamping in Portugal, een comfortabel familiehotel, fijne vakantiehuizen met eigen zwembad. Een selectie van fijne accommodaties voor gezinnen hebben wij al voor je gemaakt! In Portugal kun je genieten van een zorgeloze vakantie met het gezin, waarbij avontuur en ontspanning hand in hand gaan. Voor gezinnen die in Portugal willen overnachten, zijn er tal van opties die aansluiten bij de behoeften van zowel ouders als kinderen.

  • Kindvriendelijke resorts - Deze resorts bieden speciale kinderprogramma's, zwembaden, en speeltuinen.
  • Vakantiehuizen en villa's - Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar privacy en ruimte.
  • Glamping en eco-lodges - Voor een unieke natuurervaring met comfort.
  • Strandhotels - Direct aan de kust, perfect voor zon- en zeeliefhebbers.

Bij samenwerkingen kunnen we gebruik maken van affiliate links. Dit betekent dat als je iets boekt of aanschaft via deze links bij de genoemde (reis)organisaties, wij  een kleine commissie ontvangen. Kleine Wereldreiziger kan bestaan door deze commissies. We kiezen echter heel specifiek onze samenwerkingspartners en bevelen alleen partijen aan waar wij zelf ook producten kopen en waarover we tevreden zijn tijdens onze vakanties, rondreizen of roadtrips met ons gezin.